Aanbieding

ekster en hond
© Instagram/peggyandmolly

Ekster Molly, getraind door een Staffordshire Terrier, leert blaffen: het resultaat is komisch (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

De dood kwam voor Molly dichter bij toen ze werd gevonden door de teef Peggy. Ze zijn nu de beste vriendinnen, Molly heeft zelfs geleerd te blaffen! 

Peggy, een Staffordshire Bull Terrier teef, merkte een hulpeloze vogel op en alarmeerde haar eigenaars.

De verzorgers namen de kleine ekster mee naar huis, en Molly is al bij hen gebleven, terwijl Peggy in de rol van moeder voor Molly stapte.

Ekster Molly blijft

Toen Molly genoeg hersteld was om weg te gaan, bleek ze zo gehecht aan de hond dat ze niet wilde vertrekken, ondanks pogingen van de familie om haar terug te brengen naar de natuur.

In een interview met Daily Mail vertelde Juliette Wells, de verzorger van de dieren, dat ze de deuren en ramen open laten, maar de ekster maakt er nooit gebruik van.

 

Ekster die blaft

Sinds Molly in hun huis verscheen, heeft ze enkele van de hondenmanieren van Peggy overgenomen, waaronder blaffen. Juliette vertelt dat iedereen zeker wist dat het het blaffen van Peggy was, totdat ze het op een dag hoorden toen de hond sliep. Toen merkten ze dat Molly die geluiden maakte!

Het grappige is dat, net als veel honden, wanneer Molly de honden uit de buurt hoort, ze ook begint te blaffen! Het is niet bekend of ze begrijpt waar de viervoeters over "praten", maar ze wil niet achterblijven.

Bron: dailymail.co.uk

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen