Aanbieding

belgische herder blaft

Deze Belgische herder begint te blaffen naar een verdachte man, maar waarom?

© Animalife.pt

Politiehond blaft als een gek naar man op vliegveld: iedereen staat versteld als ze erachter komen waarom!

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Je zult de rillingen over je lijft voelen als je ontdekt waarom de hond zo aanslaat wanneer hij de man ziet en ruikt. 

Een Portugese dierenvereniging genaamd Animalife heeft een hartverscheurende video vrijgegeven om het bewustzijn over verlating te vergroten. 

Lees het hele verhaal om te begrijpen wat er is gebeurd, want zoals bij een goed verhaal neemt het een spannende wending. 

Een beklijvende sfeer

Het verhaal speelt zich af bij een incheckbalie van de luchthaven. Daar bereidt een man zich voor om door de veiligheidscontrole te gaan terwijl beveiligers bezig zijn met hun dagelijkse routine. Plots verandert een hond radicaal van houding bij het zien van de man. 

De Belgische herder begint te blaffen naar de bebaarde man die een rollende koffer draagt. Het is duidelijk dat er iets aan de hand is, maar wat is nog niet duidelijk. 

Alles over het ras: de Belgische Herder
Het luchthavenpersoneel is genoodzaakt de "verdachte" te fouilleren © Animalife.pt

De hond blijft blaffen waarop de beveiligers besluiten de man met zijn koffer naar een aangrenzende kamer te brengen om het daar verder te onderzoeken. Een voor een pakken ze alle kleren uit de koffer. Men ziet niets verdachts. Het enige wat er nu nog in de koffer zit is een teddybeer. De hond blaft weer. De agenten openen de knuffel, maar ook daar vinden ze niets. 

Wat is hier aan de hand? De beveiligers zijn verbaasd dat de hond maar niet wil stoppen met blaffen. Daarom wordt de man gevraagd om zich uit te kleden. Ze zullen de man moeten onderwerpen aan een meer ingrijpend onderzoek, helaas voor de arme man. 

Als de man verdrietig wordt, kijkt hij de hond recht in de ogen, terwijl ze beveiligers bezig zijn de man verder te onderzoeken. En dan komt de waarheid naar boven. 

Het mysterie wordt opgelost wanneer ontdekt wordt dat de politiehond weet wie de ogenschijnlijk onschuldige man echt is. 

De beveiligingsbeambte bereidt zich voor op een " diepgaand " onderzoek © Animalife.pt

Honden vergeten nooit

De hond lijkt helemaal doorgedraaid, en men waarschuwt de kijkers dan ook voor het tafereel. 

De video eindigt met een flashback naar een scène waarin de verdachte dezelfde Belgische herder in de steek laat. 

Dan zie je de hond door de achterruit van een voertuig, terwijl deze wegrijdt. De hond blijft alleen achter, hoog op een verlaten plek. 

Op deze hartverscheurende manier probeert men duidelijk te maken hoe verschrikkelijk traumatisch het kan zijn voor en huisdier om achtergelaten te worden. Een dergelijk moment vergeet de hond nooit. 

Video gaat viral

De video werd op verschillende plekken gepubliceerd en lokte duizenden reacties uit. Kijkers zijn verbaasd door dit aangrijpende verhaal. 

Bekijk hier de video:

Animalife

Animalife is een non-profit organisatie die in oktober 2011 werd opgericht en die strijdt tegen het in de steek laten van dieren. Ze bieden hulp aan gezinnen en daklozen met huisdieren, evenals aan de dierenbescherming aldaar. 

 
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen