Aanbieding

bastaardhond op straat
© Reddit.com/anu97

Menigten juichen voor de aankomst van de paus, al denkt dit kleintje dat het ter ere van hem is (video)

Door Mae White

Online sinds

Ik denk niet dat een hond ooit zo'n gejuich ter ere van hem heeft gehoord! Geen wonder dat de video in een mum van tijd viral ging.

Dit verhaal speelde zich lang geleden af - tijdens het pontificaat van paus Benedictus XVI. Het heeft echter niets van zijn charme verloren. Het amuseert nog steeds tot tranen toe.

In navolging van zijn voorganger maakte paus Benedictus XVI pelgrimstochten naar vele landen om de gelovigen te ontmoeten. In 2012 ging hij naar Mexico en de gelovigen organiseerden een enorme parade ter ere van hem. Mensenmassa's juichten tijdens de doortocht van de paus.

Plotseling verscheen er een kleine bastaardhond op straat. We weten niet zeker waar hij vandaan kwam, maar met zijn hoofd trots omhoog begon hij over het midden van de weg te paraderen.

De menigte werd wild - mensen begonnen te schreeuwen, met vlaggetjes te zwaaien en te lachen om het schattige hondje, dat blijkbaar besloot dat deze enorme rij mensen hem stond te begroeten!

De populairste foto van een hond

Video's en foto's van een lachende en zelfverzekerde hond verschijnen keer op keer op het internet. Dit is waarschijnlijk de meest geciteerde foto van een hond die zelf geen bekende hondachtige beroemdheid is en dus ook geen instagram-account heeft.

Jaren zijn voorbij gegaan en er zit al lang een andere Paus op de troon. Toch zorgen de beelden van dit kleine, trotse beestje nog steeds dat de tranen over de wangen rollen. 

Kijk hier naar de grappige beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen