Aanbieding

De puppy ligt naast een oude schoen in het bos
© The Dodo

Man vindt kleine straathond verscholen in een afgedankte schoen: het aanblik is hartverscheurend

Door Mae White

Online sinds

Dit verhaal uit Servië ontroert veel mensen.

Als Goran Marinkovic het huis verlaat, heeft hij altijd eten bij zich. Elke dag voert hij meer dan 100 zwerfhonden en -katten in de Servische stad Kraljevo om hun leed een beetje te verzachten. Maar wat hij in maart 2020 ontdekt, is werkelijk hartverscheurend.

Goran stuit op een piepklein hondje. Het onfortuinlijke diertje is veel te jong om zonder moeder te zitten. Blijkbaar was het hondje gewoon harteloos achtergelaten, midden op een berg afval. En in een versleten oude zwarte sportschoen heeft de uitgeputte puppy beschutting gezocht tegen de kou, de wind en het weer!

De puppy leeft op een vuilnisbelt

Haar vinder aarzelt geen moment: "Ze had het koud en was hongerig en dorstig. Ik had eten bij me, dus ik heb haar meteen salami gegeven." Als hij dichterbij komt, gooit de puppy zich meteen op de grond en laat Goran zijn buikje zien.

"Ze wist dat ik waarschijnlijk haar enige kans was, dus ging ze liggen en gaf zich over aan haar lot."

De dierenvriend Kraljevo neemt het kleine diertje mee naar huis. Eerst weet hij niet of de kleine "Coco" het zal redden, maar het hondenmeisje vecht hard en wordt een gelukkige jonge hond. Ondertussen heeft Coco een nieuw thuis gevonden bij een lief gezin in Duitsland - en dat heeft ze meer dan verdiend.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen