Aanbieding

Jongen en kat met tweekleurige ogen

Moon is bijna een tweelingbroer voor Madden

© maddenandmoon - Instagram

Kleine jongen wordt gepest op school: zijn moeder vindt een vriend voor hem die alles veranderd

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Het is niet makkelijk voor Madden omdat hij er anders uitziet. Hij neemt dat heel serieus. Maar wanneer zijn moeder zijn tweelingbroer ontdekt, verandert alles.

Hij is acht jaar oud en eigenlijk net als alle anderen - hij ziet er alleen een beetje anders uit. Madden Humphreys uit Oklahoma, VS, is geboren met een hazenlip en heeft ook verschillend gekleurde ogen.

Eén oog is blauw, het andere is groen. En hoewel de hazenlip kort na de geboorte is geopereerd, is dat genoeg reden voor Madden om op school gepest te worden.

De moeder doet een ontdekking

Iets dat zijn moeder Christina ook heel erg aan het hart gaat. Daarom is ze door het dolle als ze in een Facebook-groep leest over een wezen dat mogelijk de tweelingbroer van Madden zou kunnen zijn. Het kitten in Minnesota, op 100 kilometer afstand, heeft ook heterochromie van de iris en heeft ook een hazenlip. Is dit een teken?

Helaas hebben de Humphreys geen geld om naar Minnesota te gaan. Maar dan gebeurt er zoiets als een wonder: "Dankzij onze ongelooflijk genereuze vrienden en ook veel vreemden hebben we deze ontmoeting kunnen financieren en deze kleine harige baby kunnen adopteren. Wij zijn zo dankbaar!”

Twee tegen de rest van de wereld

Ondertussen woont Moon, zoals Madden zijn kat noemde, bij de Humphreys. En haar kleine menselijke hulpje is gelukkiger dan ooit! Dankzij Moon heeft hij veel zelfvertrouwen gekregen en samen bewijzen de twee aan iedereen dat anders zijn soms zelfs een kracht kan zijn.

Lees ook:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen