Aanbieding

Kind wordt in de hoek gezet: moeder is sprakeloos als de ziet wat de hond doet

Bruine Mastiff zit naast jongen met gezicht naar de muur
dog-happy © Jilian Marie Smith - Facebook

Honden zijn de beste vrienden die mensen zich kunnen wensen, voor jong en oud. Deze Mastiff toonde zijn liefde en loyaliteit aan zijn kleine vriend tijdens een schitterend moment dat is vastgelegd op camera. 

Door Sander Nelisse

Online sinds

Een paar jaar geleden had de 3-jarige Peyton ruzie met zijn zus. De moeder was hier niet blij mee en stuurde Peyton de hoek in voor een kleine time-out. 

Mastiff is solidair met jongen in de hoek

Peyton staat vervolgens enigszins overstuur in de hoek met zijn hoofd tegen de muur, mokkend en eenzaam. 

Peyton is echter niet veel langer alleen. Na een paar minuten in de hoek te hebben gestaan krijgt hij gezelschap van zijn beste vriend, Dash de Mastiff. 

De beste kindervriend

Dash ging naast Peyton zitten en liet de kleine vriend over zijn hoofd aaien voor troost. De hond voelde duidelijk aan dat zijn kleine vriend verdrietig was en geruststelling nodig had. En hij was meer dan blij om te helpen. 

Geraakt door de getoonde affectie pakte Peyton's moeder snel haar telefoon en maakte direct een foto. Het was onmogelijk voor de moeder om nog langer boos te blijven na het zien van dit beeld. 

Honden zullen ons altijd blijven verbazen. Goed bezig, Dash!

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen