Aanbieding

jongen vindt zijn vermiste hond

Toen Jack verdween, was Rocco er kapot van.

© Marcelo Tinelli / Facebook

Meer dan 800.000 keer bekeken: emotionele hereniging van jongen met Duitse herder breekt het internet (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Na acht maanden vruchteloos zoeken vond een vriend van de familie Jack en de moeder van de jongen besloot hem de beste verrassing van zijn leven te geven.

Het is altijd een goed moment om goed nieuws te horen, of in ieder geval om het te onthouden. Vaak zijn we gedwongen om pijnlijk nieuws met betrekking tot verlating of misbruik te herhalen, dus dit positieve bericht is welkom!

Vandaag een verhaal wat plaatsvondt in Argentinië, in de zomer van 2017. Het gaat hier om een jongen, die toen 11 jaar oud was, genaamd Rocco Risso.

De Duitse herder, je beste vriend

De jongen was zijn Duitse herder, genaamd Jack, kwijtgeraakt. De hond verdween op een dag spoorloos en zo begon een lange nachtmerrie voor de jonge verzorger.

De emotie van deze jongen toen hij werd herenigd met zijn hond was immensa© Facebook - Romi Risso

De jongen was er kapot van! Hij zocht overal, maar zonder geluk. De arme jongen kon geen enkele aanwijzing vinden die hem dichterbij zijn hond bracht. Toch gaf hij nooit de hoop op om zijn hond ooit weer te zien.

Na vergeefse pogingen begon het verstrijken van de tijd zijn tol te eisen van het hele gezin en ze besloten om door te gaan met hun leven terwijl ze dat grote verdriet verwerkten, in de hoop dat de tijd de pijn en het verdriet zou verlichten die Rocco elke dag in zijn hart bleef voelen. En zo verstreken langzaam 8 maanden.

Alles over het hondenras: de Duitse herder

Een magische week

En toen was er die bewust week. Een week waarin alles anders werd.  Ondanks de tijd die was verstreken, was de jongen er zeker van dat zijn hond nog steeds naar huis zou kunnen terugkeren. Op maandag 5 juni 2017 veranderde alles.

Een vriend van de familie zag een hond ronddwalen in de buurt van een benzinestation en herkende hem meteen: het is Jack! De hond vertoonde ondanks de lange tijd alleen geen enkel trauma. Hij pikte hem meteen op in zijn auto en belde Rocco's moeder, die het nieuws dat ze zojuist had gekregen niet kon geloven.

De moeder besloot nog niets te zeggen tegen haar zoon, zodat ze hem de beste verrassing van zijn leven kon geven. "Ik heb Rocco verteld dat ik een bijzonder groot cadeau voor hem had."

De video ging viral

"Ik riep Rocco naar de voortuin en toen zag hij zijn grote vriend, Jack. Ik kreeg het gevoel alsof Rocco herboren was. Hij zei: "Ik wist het, ik wist het."

Vanaf dat moment was alles goed in het leven van Rocco. Die dus nooit de hoop had opgegeven.

Bekijk hier de mooie beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen