Aanbieding

harnas voor honden

Een mooie relatie

© Spokesmanreview - Youtube

Het lijkt erop dat deze hond gewoon aan het wandelen is, maar niets is minder waar... (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Sommige baasjes zijn bereid alles voor hun hond te doen. Deze hond uit het volgende verhaal is daar het levende bewijs van.

Het begon allemaal in 2004. Craig Mosher moest zijn Pitbull laten opereren vanwege een wervel. Helaas doet zich tijdens de operatie een probleem voor en raakt Loois verlamd aan beide achterpoten.

Vastbesloten om zijn hond niet in de steek te laten, doet Craig Mosher er alles aan om haar het best mogelijke leven te geven. Hij wil maar één ding: dat Lois leeft zoals alle andere honden en geen last heeft van haar handicap.

Een heel bijzonder harnas

Om deze reden begint Craig Mosher met de vervaardiging van een harnas dat speciaal is ontworpen voor verlamde honden. Een harnas dat slechts $ 35 kost om te maken. Dankzij het harnas kan Lois lopen met behulp van haar functionele benen, zonder gestoord te worden door anderen.

Zo kan de hond elke ochtend wandelen zoals ze vroeger deed. Dankzij deze dagelijkse oefening blijft Lois in zeer goede gezondheid en blijft zij haar spieren ontwikkelen.

Helaas is Lois in 2011 overleden en ze wordt enorm gemist door Craig die haar beschouwde als een lid van zijn familie, zijn beste vriend en vooral de belangrijkste persoon in zijn leven.

Hieronder ontdek je het prachtige verhaal van Lois en Craig Mosher op video:

Lees ook:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen