Aanbieding

man redt zijn hond

Deze man liet het niet zomaar gebeuren

© Yo Amo a los Animales - Facebook

Huiveringwekkende video: man riskeert zijn leven wanneer agressieve honden zijn hond aanvallen (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Het gaat allemaal zo snel! De man ziet iets uit de schaduw tevoorschijn komen, en dan breekt plotseling de hel los. Maar Ryan reageert instinctief.

Ieder van ons kan zich in deze situatie bevinden. Ryan Tempany keert terug naar huis na een bezoek aan zijn ouders. Naast hem loopt een zeven jaar oude jachthond, Baxter.

Plots gebeurt er iets vreselijks.

Verrassingsaanval

Twee honden komen uit de duisternis van de nacht tevoorschijn en bespringen Ryans huisdier. De man riskeert zijn eigen leven om de hond te beschermen.

Op de door straatbewaking opgenomen beelden zien we ingrijpende taferelen. Als twee honden Baxter op brute wijze aanvallen, probeert de man zijn trouwe viervoeter uit de kaken van de aanvallers te krijgen.

Ook de wanhopige man roept om hulp. Pas na aankomst van de bewoners van het landgoed worden de honden afgeschrikt.

Maar Baxter ademt niet meer! Ryan kan zijn ogen niet geloven en is angstig.

Wonder

Een tiental seconden later beweegt Baxter. Blijkbaar was hij in shock en verloor hij tijdelijk het bewustzijn. Gelukkig liep hij geen ernstige verwondingen op.

Ryan geeft de agressieve honden niet de schuld van de situatie. Hun verzorgers zijn verantwoordelijk voor het onbeheerd achterlaten van hun huisdieren.

Let daarom altijd op je hond(en). Ze kunnen niet alleen andere dieren aanvallen, maar ook kinderen of oudere mensen die zichzelf niet kunnen verdedigen.

Kijk hier naar de schokkende beelden:

Lees ook:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen