Aanbieding

Kat niet voorbereid op moederschap

Deze katten-video gaat de hele wereld rond!

© Twitter @theproestdwarf

Reactie van moederpoes op aanval van haar 7 kittens gaat viraal en verovert harten over de hele wereld (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

De video laat zien dat sommige katten niet voorbereid lijken op de realiteit van het ouderschap. De foto's spreken voor zich!

De video van een kat die aan haar moederschap begint gaat de wereld rond. De video werd gedeeld op Twitter met een bijpassende beschrijving die viral ging.

Moederkat uitgeput door moederschap

Deze video laat zien hoe overweldigd de kat is met haar nogal levendige nest kittens.

"Een van mijn favoriete momenten is dat de kat totaal onvoorbereid lijkt te zijn op de realiteit van het ouderschap", aldus de beschrijving.

Bekijk hier de hele video:

De hoofdpersoon van de video heet Acat, een wit met grijze kat die overweldigd wordt door haar nieuwe rol in het leven, die van moeder. Ze lijkt enigszins geërgerd door het leven te gaan door de in totaal 7 schattige kittens die op en rond haar kruipen. Iedere kitten wil koste wat het kost de aandacht trekken. De meest opvallende van het stel is waarschijnlijk de kitten die op het hoofd zit van de moederkat. Zelfs als 4 van de katten slapen, kan de moeder nog geen rust vinden. De andere 3 blijven voor welke reden dan ook tegen haar aan leunen. Acat lijkt compleet verdwaald en haar leven te overdenken terwijl ze omringd wordt door het drukke nest kittens.

Viral

Zodra de tweet werd gepubliceerd, werd het bericht meer dan 50.000 keer geretweet en ontving meer dan 340.000 likes.

Dat is niet alles, de video van Acat met haar jonge kittens heeft geleid tot een storm aan foto's van dieren die even onvoorbereid zijn op de realiteit van het ouderschap. Waaronder:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen