Aanbieding

Een wit met zwartepoes

Een wit met zwarte poes

© Shutterstock / Natsicha Wetchasart

Ze geeft een zwerfkat een jaar lang eten: op een dag neemt de situatie een speciale wending (video)

De redactie

Online sinds

Op een dag komt de kat thuis met een speciaal cadeau, dit had niemand ooit verwacht.

Robbie Williams is een echte kattenliefhebber die woont in Baltimore, in het noordoosten van de Verenigde Staten. 

Met zijn hart in de hand besloot hij een zwerfkat te helpen en voert haar sinds de lente van 2022. De kleine poes, bijgenaamd Baby Cat, is altijd erg spraakzaam en heeft de gewoonte gekregen om luid te miauwen buiten de deur om op te vallen. Maar op een dag, als het tijd is voor hun dagelijkse afspraak, nemen de dingen een heel andere wending.

Miauwen zijn anders

Eind maart 2023 stond Baby Cat zoals elke dag voor Robbie's deur, maar haar gemiauw was heel anders dan anders. Langer en dieper, ze klonken klagend en indringender dan de eenvoudige begroetingen die de kat gewoonlijk deed om zichzelf aan te kondigen. 

Zelfs toen ze voor het raam verscheen, verdween de kleine kat snel, waardoor Robbie en zijn partner zich afvroegen wat er aan de hand was. 

Het echtpaar besloot het eten toch maar op de grond te zetten, denkend dat de kat wel terug zou komen, en zelfs als ze gelijk hadden... ze hadden geen idee dat ze onder zulke omstandigheden terug zou komen!

Baby Cat kwam inderdaad terug, maar ze was niet alleen: ze besloot deze mensen, die haar altijd hadden vertroeteld en gevoed, te vertrouwen en bracht haar baby's een voor een, in verschillende reizen heen en weer, op de deurmat. 

Gevleid en ontroerd door dit prachtige vertoon van vertrouwen, besloot het echtpaar de kittens onder hun hoede te nemen om ze veilig bij hun moeder te houden. 

Sindsdien gaat het heel goed met de kittens en zijn ze klaar om zich bij hun nieuwe familie te voegen.

Lees verder:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen