Aanbieding

Twee puppy's van verschillende rassen knuffelen met elkaar op de achterbank van de auto

Dit is een verassend verhaal

© Moustaches et Compagnie - Facebook

Dit koppel adopteert een hond: 45 minuten later komen ze terug voor zijn blinde broertje

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een Frans koppel was enthousiast om hun reddingspup op te halen, maar tijdens de rit van naar huis beseften ze dat één extra hond misschien niet genoeg was...

Ringo en Ramzo hadden niet de beste start in hun leven. De twee pups werden samen met hun 6 broertjes en zusjes gedumpt in een vuilnisbak gevonden.

Helaas overleefden slechts zes van de acht pups het. Terwijl de andere pups allemaal onmiddellijk werden geadopteerd, duurde het iets langer voordat Ringo en Razmo een thuis vonden.

De zoektocht naar een hond

Het echtpaar Mélody en Pierre was op zoek naar een maatje voor hun hond Pixel, die ze twee jaar eerder uit hetzelfde asiel hadden geadopteerd. Het echtpaar zag de kleine Ringo op de website van het asiel en was op slag verliefd. Ze besloten dat hij de hond voor hen was en gingen hem enthousiast ophalen.

Maar toen ze aankwamen zagen ze ook de kleine Razmo en hoorden ze dat niemand hem wilde adopteren vanwege een inoperabele aangeboren staar.

Een verdrietige rit naar huis...

Ze zwaaiden Razmo uit en gingen naar huis met de kleine Ringo. Maar na een uur nadenken belde het stel het asiel en vroeg of ze Razmo ook een thuis konden geven.

Toen het personeel van het asiel de telefoon opnam, verwachtten ze dat het echtpaar zou zeggen dat ze van gedachten waren veranderd, iets wat helaas maar al te vaak het geval is. Maar toen ze hoorden dat het echtpaar Ringo's broer ook wilde adopteren, konden ze hun oren niet geloven.

Nu hebben de twee broers het prima naar hun zin in hun nieuwe gezin en heeft grote broer Pixel hen allebei onder zijn hoede genomen.

We wensen deze kleine familie het allerbeste toe!

Ben jij er klaar voor om een hond te adopteren?

Ander nieuws:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen