Aanbieding

Meisje met Boxer

Een serieus gesprek tussen een meisje en haar hond

© Protect animal / Facebook

Boxer ontmoet kleine peuter: het gesprek dat ze voeren is super schattig (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Als je een dosis tederheid nodig hebt vandaag, zal deze video je vandaag op weg helpen. 

De dagelijkse gesprekken tussen een verzorger en hond zijn meestal niet zo verrassend, maar de gesprekken die dit lieve meisje met haar hond heeft zijn uniek. 

Online wordt er met liefde gereageerd op de gesprekken die deze twee hebben. De twee spreken niet dezelfde taal, maar de liefde voor elkaar stelt ze in staat om met elkaar te communiceren. 

Kind en hond groeien samen op

Ondanks dat sommigen misschien denken dat het gevaarlijk is om een hond en een kind samen op te laten groeien is het geweldige levenservaring voor het kind. 

Een familiehond kan veel doen voor de kleintjes in de familie. Er is aangetoond dat kinderen die met dieren opgroeien over het algemeen socialer zijn tegenover zowel mensen als dieren. 

Bovendien zijn ze meestal communicatief vaardiger en ontwikkelen ze minder snel een allergie voor bijvoorbeeld dierenhaar. 

De video

De video in kwestie laat de innige band zien tussen een klein meisje en haar Boxer hond. Het kleine meisje kan nog niet praten, maar het is duidelijk dat de twee communiceren via de taal der liefde. 

In de video lijkt de kleine een zeer serieuze toespraak te houden, terwijl de viervoeter haar aandachtig aankijkt en betoverd lijkt door haar bewegingen. Het lijkt alsof hij de kleine meid zelfs begrijpt. 

Het meest ontroerende moment van de video is wanneer de hond het kleine meisje nadert alsof hij haar wil kussen, waardoor de kleine direct opgewonden raakt.  

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video hier: 

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen