Aanbieding

De hond bij de baby
© YouTube/sazareda

Een baby wordt alleen gelaten met een Shetland Sheepdog: wat er dan gebeurt, verbaast iedereen (Video)

Door Sanne Blank

Online sinds

Een werkelijk onvergetelijke gebeurtenis, die gelukkig werd gefilmd. Dit duo is te schattig voor woorden.

Het is vaak een heel goed idee om een hond te nemen als er kinderen in het gezin zijn. De meeste viervoeters spelen graag met de kleine gezinsleden.

De Shetland Sheepdog genaamd Pumpkin is zeven jaar oud. Hij het enige kind in het gezin totdat de eerste baby van het stel wordt geboren. Dan begint de viervoeter een geweldige band met het kind te ontwikkelen. 

Dit verwarmt eenieders hart !

Op een ochtend hoort Pumpkins baasje haar baby huilen. Ze is ongerust en rent onmiddellijk om te kijken wat er aan de hand is. Dan is ze getuige van een ongelooflijk schattig tafereeltje. Pompoen danst rond de baby zodat ze niet meer kan stoppen met lachen en het uitgilt van vreugde.

Het geheel is zo aandoenlijk dat de moeder het allemaal opneemt om dit als herinnering te hebben. De hond rent, maakt zich lang en kwispelt met haar staart, keer op keer. De baby heeft duidelijk plezier en wil dat de viervoeter doorgaat.

Kijk hier naar de gemoedelijke beelden:

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen