Aanbieding

Amerikaanse man en zijn hond

Hij ervaart iets gruwelijks

© Front Street Animal Shelter City of Sacramento - Facebook

Man laat hond cremeren maar krijgt dan een telefoontje met zeer bijzonder nieuws: dit had niemand verwacht!

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Het is de ergste nachtmerrie die iemand als honden(h)ouder kan meemaken. Terwijl Ralph rouwt om het verlies van zijn beste vriend, gaat de telefoon.

 

Op deze dag in januari 2020 stort de wereld in voor Ralph Johnson. Zijn hond Cognac verlaat het huis en komt nooit meer terug. Met tranen in zijn ogen doorzoekt Ralph elke buurt in de stad Sacramento, Californië, in de hoop zijn beste vriend te vinden.

Er wordt gezocht naar Cognac

Na enkele dagen intensief zoeken doet de man een tragische ontdekking. Hij vindt zijn hond liggend langs de kant van de weg. Alles lijkt erop te wijzen dat Cognac is aangereden door een auto en daarna hier is achtergelaten.

"De tranen begonnen vanzelf te stromen. Het was mijn eerste hond. Ik heb nog nooit zoiets gevoeld."

Helaas heeft het dier het ongeval niet overleefd. Met een gebroken hart brengt Johnson zijn geliefde Cognac naar een dierenasiel voor crematie. Wat hij niet weet, is dat het lot een verrassing voor hem in petto heeft dat zijn leven compleet zal veranderen.

Een telefoontje uit het "hiernamaals"

Dagen na de crematie van de hond ontving Johnson een verrassingsoproep van de Front Street Animal Shelter. De persoon aan de andere kant van de lijn beweert dat Cognac is gevonden!

Blijkbaar had Johnson een heel andere hond begraven. Terwijl Johnson rouwde om zijn verlies, vonden medewerkers van het dierenasiel de echte Cognac en identificeerden hem dankzij zijn microchip.

Johnson, die dit nauwelijks kan geloven, begeeft zich meteen naar het dierenasiel. Hebben de dierenrechtenactivisten echt gelijk? Op het moment dat Cognac naar hem toe rent en zich in zijn armen gooit, twijfelt de man niet meer. Dit is echt zijn Cognac! Blijkbaar had hij een dier begraven dat veel op zijn favoriete viervoeter leek.

Wederom een ​​indrukwekkend bewijs van hoe nuttig en belangrijk een microchip is.

 

Meer nieuws:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen