Aanbieding

Duitse herder levend begraven

Courage, het hondje dat levend was begraven.

© Pet Healthcare / Facebook

Duitse herder levend begraven op het strand: dit was echter niet het enige gevecht in zijn leven (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Moeilijke tijden doorgemaakt met een ongelofelijke wil om te leven voor deze moedige hond. Hier is het verbazingwekkende verhaal van Courage.

Gered door de SPCA van Kaap de Goede Hoop in Zuid-Afrika in juli 2023, Courage is een hond die een lange weg heeft afgelegd sinds hij levend werd begraven op een strand.

Een situatie die dodelijk had kunnen worden zonder de tussenkomst van Lee Prins.

Heel moedig...

De hond zocht toevlucht onder een betonnen plaat, maar was vervolgens afgesloten door een onbekende groep mensen die het gebied vervolgens bedekten met zand. Na met veel geluk gered te zijn uit het zand, moest Courage echter nog vele andere uitdagingen overwinnen die het leven hem had opgelegd. In de afgelopen maanden heeft hij te maken gehad met huidziekte, gewichtsverlies, artritis en een tumor.

Hij heeft talloze behandelingen ondergaan, waaronder chemotherapie. Met grote moed heeft de Duitse Herder elke uitdaging overwonnen en zich langzaam maar onvermijdelijk hersteld.

Een "herboren" hond

Vandaag lijkt Courage niet meer op de hond die hij was toen hij werd gered. Vrolijk en vol leven is het hondje trots op het overleven van al deze beproevingen en kan hij profiteren van deze nieuwe kans die hem is aangeboden.

Nu leeft hij het leven waar hij zo van droomde in het gezelschap van zijn nieuwe familie. Jarryd, de nieuwe vader van Courage, heeft gezegd dat zijn nieuwe harige vriend het goed maakt, houdt van zijn nieuwe huis en dol is op spelen met zijn kinderen elke dag als ze thuiskomen van school.

"We zijn zo blij dat we hem in ons leven hebben, vanaf het moment dat we hem ontmoetten hebben we van hem gehouden en we zullen altijd van hem blijven houden," zei Jarryd Mentoor.

Kijk hier naar zijn verhaal:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen