Aanbieding

rosie mccarthy et haar twee honden

Rosie had een briljant idee! 

© Rosie McCathy / Facebook

Dierenarts sleept prijs binnen met verbazingwekkende foto van haar twee honden

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

Een dierenartsassistente in Nieuw-Zeeland won een huisdierenwedstrijd met een hilarische foto van haar honden op het werk.

Rosie McCarthy, een 28-jarige dierenartsassistente, deed met haar twee honden mee aan een fotowedstrijd in haar kliniek in Hamilton, Nieuw-Zeeland.

"Dogs at Work" werd georganiseerd door een bedrijf genaamd Norbrook, dat foto's wilde van werkende huisdieren voor een kalender.

De winnende foto 

Om haar plannetje uit te voeren had Rosie de hulp van haar collega's nodig. Met haar honden Kaeli en Shiloh was ze als twee handen op een buik. Dus wist ze zeker dat haar allessie zouden meewerken.  

De winnende foto toont een menselijke "patiënt" die geopereerd wordt door twee honden. We zien een levensechte operatietafel en twee honden uitgedosd in operatiekleding, de ene met een masker en de andere met een stethoscoop, beiden in een perfecte pose!

Toen ze hoorde dat ze de wetstrijd had gewonnen, zette Rosie de foto op haar Facebook-pagina. De reacties waren super positief. "Het was geweldig. Mijn telefoon stond dagenlang rood gloeiend," vertelde Rosie trots aan The Epoch Times. "Ik vind het fantastisch om mijn honden met de wereld te delen en ik hoop dat de foto mensen blij heeft gemaakt, vooral in deze onzekere tijden."

Verslingerd aan dieren

De dierenartsassistente, die met haar man, twee honden en twee paarden een huis heeft in het binnenland van Nieuw-Zeeland, wist als jong kind al dat haar toekomst in de dierengeneeskunde lag. 

Dieren zijn Rosie's lust en haar leven. Ze zet alles op alles om dierenlevens te redden en goed voor haar patienten te zorgen. Haar eigen honden voelen als heel close. Ze leerde hen allerlei kunstjes. Dat heeft zeker bijgedragen aan haar succes. 

Meer dierennieuws: 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen