Aanbieding

Opa wordt 94 en heeft maar één hilarische wens voor zijn verjaardag (video)

Oudere man cat-happy

Deze man had een bijzondere wens voor zijn verjaardag

© bunzarelli / Reddit

Een Reddit-gebruiker heeft een heerlijk lief en hartverwarmend moment gedeeld tussen haar bejaarde opa en zijn kat.

Door Sander Nelisse

Online sinds

Hoewel jongere mensen misschien nog dromen van het krijgen van dure cadeaus voor hun verjaardag realiseren we ons vaak als we ouder worden dat ervaringen en het delen van een speciaal moment met dierbaren belangrijker zijn. De op van een Reddit-gebruiker is hiervan het perfecte voorbeeld.

Bijzondere rit

Hij wilde geen cadeau hebben voor zijn 94e verjaardag. In plaats daarvan had hij iets speciaals in gedachte. Zijn enige wens was om naar het huis van zijn kleindochter te komen en haar kat een ritje te geven op zijn rollator.

In de hartverwarmende video zie je een zeer tevreden ogende opa langzaam door de woonkamer lopen, zijn rollator voortduwend. Op de mand eronder zit een zwarte kat genaamd Bear, die er maar al te blij uitziet om rondgereden te worden.

Gefeliciteerd!

Volgens de kleindochter van de man geniet Bear bijna evenveel van zijn ritten als haar opa ervan geniet om hem rond te 'rijden'.

Bekijk hier de schattige video:

Het is niet verrassend dat de schattige video veel aandacht heeft gekregen, met mensen die beamen dat dit de schattigste video is die ze ooit hebben gezien.

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen