Aanbieding

Identieke "smoking" katten

Hoe is het mogelijk?

© James Felton / Twitter

Bizar bezoek: familie kan ogen niet geloven als vermiste kat voor de tweede keer thuiskomt

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een man wiens kat vermist was, was in de wolken toen de viervoeter weer thuiskwam. Maar een paar dagen later kan hij zijn ogen niet geloven als hij ziet wie er binnenkomt.

Stanislav Zak had vele slapeloze nachten nadat zijn zwart-witte smokingkat vorig jaar vermist raakte. Zak hoopte en bad dat de kleine terug zou komen. En toen gebeurde het - althans dat dacht Zak. Want ongeveer een week later verscheen er een tweede zwart-witte smokingkat bij Zak's deur, die er identiek uitzag als de eerste. En we bedoelen ook echt identiek.

Double trouble

Zak was nogal verrast door deze vreemde gebeurtenis. Zag hij dubbel? Was de deur naar een parallel universum geopend?Stanislav was stomverbaasd. Dit zijn echt Twilight-Zone achtige toestanden.

Toen had Zak plotseling een briljant idee. Hij maakte van beide katten een foto en vergeleek deze met oude foto's van zijn kat. Na grondige analyse stelde Zak vast dat de tweede kat eigenlijk zijn 'echte kat' was. Eerste deel van het mysterie opgelost.

Wat betreft het tweede deel tast Zak in het duister. Hij weet niet waar de dubbelgangerkat vandaan kwam of waarom hij zo uit het niets verscheen.

Hij zal het waarschijnlijk nooit weten. Als het universum je zo'n cadeau geeft moet je het gewoon omarmen. En dus besloot Zak dat de eerste kat ook mocht blijven. Dat voelde als het juiste om te doen.

Stanislav deelde het verhaal via zijn Twitter-account, samen met een foto van de twee poesjes en dit bijschrift: "Vorige maand is mijn kat verdwenen. Een week geleden vond ik mijn kat weer en heb ik 'm mee naar huis genomen. Vandaag kwam mijn kat terug. Nu heb ik twee katten."

Vreemd, heel vreemd

Soms zullen we het antwoord nooit weten, maar wat maakt het uit? Een kat heeft een nieuw thuis, en de andere kat heeft zijn identieke partner in crime gevonden en Zak kan zijn geluk niet op. 

Eind goed al goed.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen