Aanbieding

Arm stel vindt een kat: een paar weken later zijn ze miljonair

Paar dat hun zwarte kat aait cat-wow

Voor Tony en Deb is hun kater een bron van geluk

© Facebook / Stray Cat TNR

Van zwarte katten wordt gezegd dat ze ongeluk brengen. Maar het adopteren van Billy blijkt even later de echte jackpot te zijn voor het paar in de schulden.

Door Sander Nelisse

Online sinds

Het ziet er niet goed uit voor Tony, 71, en Deb Pearce, 63, uit Essex, Engeland. Tony kan door ziekte niet meer werken en de twee raken in de schulden. Tot slot zijn ze zelfs bang om hun huis te moeten verkopen. Toch besluiten ze Zwerfkat Billy te adopteren, die telkens maar langs blijft komen.

Kater Billy heeft natuurlijk geen weet van de moeilijke situatie, of heeft de viervoeter toch een verrassing voor het stel? Want net wanneer het echt krap wordt voor Tony en Deb, slaat het geluk toe.

De hoofdprijs is de redding

Het stel wint namelijk in de nationale loterij een bedrag van 1 miljoen Britse ponden, wat bijna 1,2 miljoen euro is. En van één ding is het stel absoluut overtuigd. Billly de kat was de reden voor dit geluk.Voor Deb is het een wonder: "We konden in ons huis blijven wonen, en hebben zelfs kunnen renoveren. Een droom die is uitgekomen."

Maar dat is nog niet alles, de twee gaan op langverwachte reizen, kopen een tweede huis in Norfolk, waar ze vooral graag tijd doorbrengen met hun gezin. En ze hebben eindelijk de kans om hun absolute droombruiloft te organiseren.

Verwend worden

Natuurlijk profiteert ook geluksbrenger Billy van de nieuwe rijkdom. Soms vraagt ​​Deb zich zelfs af wie de echte winnaar van de hoofdprijs is als ze haar viervoeter in de watten legt.

Het winnen van de loterij komt ook voor Billy op het juiste moment. Hij is waarschijnlijk acht jaar oud is, lijdt nu aan suikerziekte en moet een streng dieet volgen. "We springen door hoepels als het op zijn dieet aankomt", zo grapt Deb. Want Billy is erg kieskeurig en heeft geen zin om langer dan een paar dagen hetzelfde te eten.

Ook interessant:

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen