Aanbieding

Kat rent

De vrouw stond stom te kijken toen ze de snelheid zag

© Pudiq / Shutterstock

Haagse vrouw kan haar ogen niet geloven als ze ziet dat haar kat 60 km per uur gaat

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

'Gemoedsrust: Fluitje van een cent' is de slogan van Tractive  voor de speciale kattenhalsband met GPS-tracker. Maar toen deze Haagse vrouw zomaar een blik wierp op haar track and trace app, was haar kalmte op slag verdwenen. 

De vrouw keek nog eens en nog eens, maar het stond er echt: haar kat bewoog zich voort met 60 km per uur. Ongelooflijk snel, voor zo'n klein diertje. 

Motorkap

Even later stond het poesje plotsklaps stil op een weg vlakbij het strand van Scheveningen. Zonder aarzelen haastte de verzorgster naar de plek om haar allessie op te halen. Maar op het moment dat ze via het speciale track and trace systeem belde voor meer info, hoorde ze de toon 'MIAUW, MIAUW' duidelijk onder een motorkap vandaan komen. Dus schakelde de vrouw de hulpdiensten in. 

Achtervolging

Gelukkig handelde de brandweer razendsnel. De helden en heldin demonteerden handig de motorkap en zo kwam het supersnelle katje al gauw weer tevoorschijn. Voor even rustig ademhalen was vervolgens echter geen tijd, want de poes rende als een flits de straat over. Even later kwam er dan toch echt een einde aan het avontuur. Na een korte achtervolging werd het diertje gevangen en herenigd met haar verzorgster. 

Meer honden- en kattennieuws uit Nederland: 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen