Aanbieding

Toy Fox Terrier

Pebbles, de schattige kleine Toy Fox Terrier, was nog maar vijf maanden verwijderd van haar 23e verjaardag

© pebbles_since_2000 - Instagram

Oudste hond ter wereld overleden: "Pebbles heeft een ongelooflijke leeftijd behaald"

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Honden(h)ouders Bobby en Julie Gregory rouwen om het verlies van hun geliefde hond, die op bijna 23-jarige leeftijd is overleden.

Pebbles, de schattige kleine Toy Fox Terrier, was nog maar vijf maanden verwijderd van haar 23e verjaardag toen ze thuis overleed met haar liefhebbende honden(h)ouders aan haar zijde.

Recordbreker

Pebbles werd bijna niet gekroond tot 's werelds oudste hond nadat de titel oorspronkelijk was toegekend aan een chihuahua genaamd TobyKeith door het Guinness World Records. Toen de kroning van TobyKeith echter de krantenkoppen haalde, realiseerden Bobby en Julie zich dat hun hond ouder was en dus aanspraak maakte op dit record!

Toen het stel Pebbles adopteerde, waren ze op zoek naar een groter hondenras, maar zodra ze de kleine Toy Fox Terrier zagen, was het liefde op het eerste gezicht. De hond kreeg vervolgens maar liefst 32 puppy's verdeeld over drie nestjes met haar grote liefde Rocky, die in 2017 op 16-jarige leeftijd stierf, ook een respectabele leeftijd.

Kleine hond, grote persoonlijkheid

Pebbles is een natuurlijke dood gestorven. Julie en Bobby beschrijven de hond als actief en met een sterke passie voor countrymuziek en het proberen van nieuw voer. Ze werd ook graag verwend en stond het liefst de hele dag in het middelpunt van de belangstelling. Pebbles had een sterke eigen persoonlijkheid en was echt een uniek beest. 

Rust zacht, Pebbles. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen