Aanbieding

Honden van Paw Patrol

De gezamenlijke Paw Patrol bende.

© Nick Jr

Welke rassen komen er voor in Paw Patrol?

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Als je kleine kinderen thuis hebt kun je niet om de tekenfilm Paw Patrol heen. Tijd om alle rassen te leren kennen.

Wat is Paw Patrol?

Paw Patrol is de TV-hit voor kleuters die ons boeit met het verhaal van een moedige jongen en zijn honden.

De avonturen van de pups Chase, Marshall, Rubble, Skye, Rocky en Zuma worden in meer dan 160 landen uitgezonden. Deze kleine viervoeters met hun bijzondere namen zijn de favorieten geworden van miljoenen mensen – we stellen ze aan je voor:

Zuma de Labrador

Zuma is een Labrador-pup. Over het algemeen zijn Labradors, zoals je ook in de serie kunt zien, zeer intelligent, loyaal en gehecht aan hun baasjes. Een Labrador is een goede retriever die tot 40 kilogram kan wegen.

Rocky de Australian Shepherd

Rocky is een Australian Shepherd die veel aandacht trekt vanwege zijn veelkleurige vacht, die rode, blauwe, zwarte en witte tinten combineert. Australian Shepherds zijn zeer sportief en dynamisch.

Chase de Duitse herder

Chase is een Duitse herder, een van de bekendste rassen. Hij is middelgroot, aanhankelijk en vrij rustig. Deze honden zijn zeer intelligent en worden vaak ingezet als politie- of blindengeleidehonden.

Marshall de Dalmatiër

Marshall is duidelijk een Dalmatiër – een beetje onrustig, maar zeer intelligent en buitengewoon trouw. Een grote hond die, wanneer hij volwassen is, meer dan 30 kilogram kan wegen.

Rubble de Engelse bulldog

Rubble is een schattige bruin-witte pup, een zeer typische vachtcombinatie voor deze honden. In het echte leven zijn Engelse bulldogs zeer gehecht aan hun sociale groepen. Als baasje moet je goed op hun gezondheid letten, want ze zijn gevoelig voor allergieën of infecties.

Skye de Cocker Spaniel

Skye, die we meestal herkennen aan haar kleine roze rugzak, is een ondeugende Cocker Spaniel. Deze honden met halflang, glad en glanzend haar hebben veel beweging nodig en kunnen tot 14 jaar oud worden.

Everest de Husky

De knuffelbare Everest komt uit de familie van wolven. Huskies zijn grote honden met een zwarte, witte of zwart-witte vacht en amandelvormige ogen. Ze zijn extreem speels en hebben een sterk ontwikkelde jacht- en beschermingsinstinct.

Tracker de Chihuahua

Tracker uit PAW Patrol is een Chihuahua. Hij is een dappere hond met een talent voor verkennen en woont in de jungle. Zijn kleine formaat en scherpe gehoor maken hem een waardevol lid van het team, vooral in avonturen die zich in de natuur afspelen.

Wellicht ook interessant:

Wat vond je van dit advies artikel?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen