Aanbieding

Kat op straat

Duitser vindt aangereden kat, pakt mes en maakt iedereen sprakeloos (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Toen David de aangereden kat zag liggen, wist hij het meteen dat hij iets moest doen! Hij pakt een mes en doet iets waar iedereen sprakeloos van wordt.

David A. is wat je een alledaagse held zou noemen. Wat hij in 2020 deed, is echt ongekend en ontroert mensen in heel Duitsland tot tranen!


Op Witte Donderdag 2020 was de stagiaire op reis met zijn vriendin Jennifer B. in het kleine stadje Pretitz (Querfurt) toen ze plotseling een trieste ontdekking deden: er lag een dode kat op straat – aangereden. David heeft direct door dat hij in actie moet komen! De kat is namelijk hoogzwanger.

Operatie midden op straat

Daarom rent de man meteen naar huis en haalt een keukenmes. Hij improviseert om zo een spoedkeizersnede uit te voeren! Een wanhopige poging om in ieder geval de baby's te redden. En inderdaad, David slaagt erin om er twee levend op de wereld te brengen.
Thuis zorgen David en Jennifer voor de kleintjes en voeden ze met een fles. Beide wegen slechts 70 gram per stuk, waar ongeveer 100 gram normaal is bij de geboorte. Na 12 dagen volgt de volgende schok: Een van de kittens ligt 's ochtends dood in de mand.
Sindsdien vechten Daniel en Jennifer nog harder voor het leven van de kleine "Garfield", op wie ze zo verliefd zijn geworden. De twee worden overweldigd door de golf van behulpzaamheid van andere dierenliefhebbers, die hen letterlijk overweldigt. Uit heel Duitsland zijn giften en donaties ontvangen.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen