Aanbieding

Gat in muur en zwarte kat

De actie van de kat is onbeschrijfbaar

© Luh Meira / Facebook

Vrouw verliest sleutels in gat: ze kan haar ogen niet geloven als ze ziet wat de buurkat vervolgens doet

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Katten staan niet bepaald bekend om hun behulpzame karakter, maar wanneer deze vrouw haar sleutels verliest, staat de kat van haar buurman klaar om haar dag te redden.

Wanneer je online kattenvideo's opzoekt, zal je waarschijnlijk veel video's vinden waarin katten vast komen te zitten in dingen, dingen omgooien en gewoon ontzettend kat zijn. Maar wat je waarschijnlijk niet zult vinden, zijn veel video's van katten die zich nuttig maken of iemand helpen.

 

Sleutels verloren

Misschien was dat de reden waarom Luh Meira haar video graag wilde delen om te laten zien dat sommige katten ondanks hun afstandelijke reputatie graag mensen helpen.
Luh Meira stond voor de deur van haar appartementencomplex met haar jonge zoon, die met haar huissleutels aan het spelen was. Om wat voor reden dan ook, liet de jongen de sleutels in een gat in een lage muur vallen.
De vrouw deed er alles aan om de sleutels uit het nauwe gat te krijgen, maar het mocht niet baten. Echter, een zwarte kat genaamd Pantera die ook in het appartementencomplex woonde zag het gebeuren. Hij keek geïnteresseerd toe hoe de vrouw met een stok probeerde de sleutels te pakken te krijgen.

Held Pantera

Nadat de kat eens goed had nagedacht, begon Pantera zijn poot in het gat te steken, en tot verbazing van de vrouw begon hij in het gat te snuffelen, in de hoop de sleutels met zijn klauwen eruit te vissen.
De behulpzame kat leek aanvankelijk succesvol, maar verloor helaas de grip op de sleutels en ze vielen weer in het gat. Hij was echter vastbesloten om het te blijven proberen. Op aanmoediging van de vrouw stak hij zijn voorpoot weer in het gat en had de sleutels binnen enkele seconden weer in zijn klauw, maar deze keer laat hij ze niet meer los. Hij greep de sleutelhanger met zijn tanden, en de dankbare vrouw kon ze grijpen.
Om hem te bedanken voor zijn hulp kocht de dame voor Pantera een nieuw speeltje en wat lekkers. Meira vertelt:

“Ik ben verliefd geworden op de kat. Ik vond katten al geweldig, maar nu houd ik van ze”

Onderstaand de video van hoe Pantera de vrouw hielp met het terugkrijgen van haar sleutels:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen

reactie

  • MaryR
    MaryR
    Superhero and proof that cats are social. I love them sooo much
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

1 reactie op 1