Aanbieding

Witte kat en meisje

Sinatra is een knappe witte kater met prachtige blauwe ogen die altijd iets te miauwen heeft

© Chris Poole / Facebook

Straatkat springt op schoot van meisje in rolstoel en verricht wonder

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Sinatra was ooit een zwefkat die niemand wilde. Nu smelt hij de harten om zich heen, inclusief die van een meisje genaamd Kiley.

Sinatra is een knappe witte kater met prachtige blauwe ogen die altijd iets te miauwen heeft, en zo verdiende hij de naam van de legendarische zanger. Het leven is echter niet altijd makkelijk geweest voor Sinatra. Hij kwam terecht in een plaatselijk dierenasiel na jaren alleen op straat geleefd te hebben. 

Toen Sinatra Kiley ontmoette

Het personeel van het asiel was ervan overtuigd dat er ergens iemand moest zijn die een lieve en aanhankelijke kat als Sinatra in hun gezin wilde opnemen. Maar wie? Toen hoorde een van de medewerkers van een gezin dat op zoek was naar een nogal specifieke kat voor hun dochter. 

Wil jij een asielkat adopteren? Bekijk de katten ter adoptie in Nederland. 

De jonge Kiley zit in een elektrische rolstoel, maar helaas zijn alle katten die ze tot nu toe hebben geprobeerd bang voor haar rolstoel. Het personeel van het asiel vond het echter de moeite waard om te zien hoe Sinatra hier mee om zou gaan. 

En toen gebeurde er iets wonderbaarlijks. 

Liefde op het eerste gezicht

Zodra Kiley de kamer binnenkwam in haar elektrische rolstoel, sprong Sinatra, zonder enige twijfel onmiddellijk op haar schoot en wilde ze knuffelen. Het was alsof de kat de rolstoel niet eens opmerkte. Kiley en haar moeder adopteerde Sinatra direct!

Sinatra heeft geen probleem gehad om zich aan te passen aan zijn nieuwe huisleven als huiskat en te genieten van de vele knuffels op schoot bij Kiley. En de rolstoel, het kan Sinatra niets schelen. Sterker nog, hij gaat soms niet eens aan de kant voor de rolstoel. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen