Aanbieding

Slimme rode kater doet alsof hij gewond is om naar binnen te mogen: de beelden zijn hilarisch (video)

Rode kater wil naar binnen
cat-wow

Deze kat weet hoe hij dingen voor elkaar kan krijgen

© Almond0373 / Reddit

Je verwacht het niet van een kat en al helemaal niet van de rode kat. De prestatie van deze slimme rode kater is Oscar waardig. 

Door Sander Nelisse

Online sinds

Er wordt gezegd dat rode katten niet erg slim zijn, maar de kat in video die op Reddit werd geplaatst door amandel0373, bewijst het tegendeel. 

Deze kat heeft het acteren al aardig onder de knie!

Manke poot of manipulatie?

In de video zien we een kat voor de voordeur staan en verdrietig kijken. Zijn rechterpoot zit onder zijn lichaam weggestopt, het lijkt of het veel pijn doet. De kat miauwt en vraagt om verzorging. Wie kan daar nou nee tegen zeggen?

De maker van de video heeft ook een groot hart en kon niet aanzien dat de kat moest lijden. Vooral omdat er toch duidelijk iets mis was met de poot. De kat kon er niet eens op staan. 

De maker krijgt medelijden met de kat en opent de deur van het appartement, waarna de kat direct naar binnen loopt. Hij loopt direct door naar de keuken, en loopt alsof hij geen centje pijn heeft. De kat was even vergeten dat hij een zeer pijnlijke poot had. 

Als we de maker van de video mogen geloven is het niet de eerste keer dat de kat dit trucje uithaalt. Blijkbaar heeft de kat geleerd hoe hij mensen kan misleiden. 

Kijk hier naar de grappige beelden:

Ander nieuws: Asiel deelt een foto van een kat ter adoptie: internetgebruikers kunnen hun ogen niet geloven (video)

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen