Aanbieding

kat verstopt tussen huizen

Zie jij de goed verstopte kat op deze foto?

© LikeMag / Pinterest

Voor dit raadsel moet je van goede huizen komen: vind jij deze camouflage expert?

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Bij Wamiz zijn we fan van raadsel en zoektochten, en dit is er weer een waar je echt je hoofd over kunt breken. Weet jij de kat te vinden op deze foto?

Bij Wamiz worden we altijd erg gelukkig van zoekplaatjes en raadsels. Het is leuk, stimuleert de hersenen en is soms een leuke afwisseling op het echte werk. Dit keer hebben we weer een pareltje gevonden. 

Op een plek waar je 'm niet verwacht

Bij sommige raadsel duurt het niet lang voordat je de verstopper hebt gevonden, maar bij andere kom je er gewoon niet uit. Dat laatste lijkt ook hier het geval te zijn. Deze kat is namelijk een meester in verstoppen en zit op een plek waar je 'm niet verwacht. 

Spot jij de kat?

Dat katten zich goed kunnen verstoppen is al lang geen geheim meer, maar deze kat maakt het wel heel bont. Wij vonden hem niet, maar misschien heb jij meer geluk en spot jij de kat wel? Test je skills en bekijk de afbeelding. 

Je moet hele goede ogen hebben om de kat te kunnen vinden.
© LikeMag / Pinterest

Heb je de kat al gevonden?

Niet gevonden?

Ok, als je 'm nog steeds niet gevonden hebt, gaan we je helpen. Dat geeft niet hoor, wij konden hem ook niet vinden. Deze kat is een echte camouflage kat, een meester in verstoppen. Kijk snel naar de oplossing. 

Daar zit de kleine viervoeter verstopt
© LikeMag / Pinterest

Meer raadsels: 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen