Aanbieding

Het spelpatroon van de sneeuwluipaard

Ergens hier is een roofdier - maar waar?

© UniLad / Reddit

Mensen worden gek omdat ze de grote kat op deze foto niet kunnen vinden

Door Kaami Kanje

Online sinds

Wij mensen kiezen voor camouflagekleding als we onzichtbaar willen worden. Deze grote kat laat ons zien hoe perfecte camouflage eruit ziet.

Dieren hebben een ongelooflijk vermogen om aan onze ogen te ontsnappen. Ze hebben geen zonnebrillen of kranten nodig om zich erachter te verstoppen. Vaak is hun uiterlijk al voldoende om voor onze ogen praktisch onzichtbaar te zijn.

Dat geldt ook voor de sneeuwluipaard op deze foto. Talloze mensen hebben er al hun tanden op stukgebeten. Lukt het jou om de roofkat hier te ontdekken?

Waar is de sneeuwluipaard op de foto?

De sneeuwluipaard is hier ergens verstopt op de foto van een rotsachtig landschap met hier en daar wat sneeuwvlekken... Maar waar?!

Deze foto werd oorspronkelijk zes maanden geleden gedeeld op Reddit en heeft sindsdien het hele internet in de ban. Naar verluidt zijn sommige mensen nog steeds op zoek naar het roofdier.

Waar verstopt de roofkat zich toch? (UniLad / Reddit)

Het hele internet is op zoek!

"Ik moet zeker blind zijn, ik heb hulp nodig," schrijft een wanhopige gebruiker. Een andere gebruiker lijkt er duidelijk niet beter aan toe te zijn: "Vier uur, ik ben nog steeds aan het zoeken."

En nee, het is geen grap. Op de foto is absoluut een sneeuwluipaard te zien - je hoeft hem alleen maar te vinden.

Een kleine tip: Velen denken dat een sneeuwluipaard wit zou moeten zijn en zich in de sneeuw ophoudt. Dat is echter niet het geval. Hij is lichtbruin en heeft donkere vlekken.

En? Heb je hem nu ontdekt?

De oplossing

Als je nog steeds aan het zoeken bent, willen we je natuurlijk niet wanhopig maken. Hier komt de oplossing van deze echt lastige zoekpuzzel:

De sneeuwluipaard is met een rode cirkel omcirkeld (UniLad / Reddit)

De sneeuwluipaard heeft zich ongeveer in het midden van de afbeelding verstopt, aan de linkerkant. Je vindt hem direct onder de punt van het sneeuwveld. En terwijl je de hele tijd als een gek naar hem hebt gezocht, heeft hij jou altijd rechtstreeks aangekeken.

Een ware meester in camouflage!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen