Aanbieding

Reuze Schnauzer beschermt meisje op het strand: bekijk deze schitterende video

Gigantische hond past op meisje dog-happy

De beelden van het kleine meisje en de grote hond zijn heel bijzonder

© YouTube

Een vader filmde zijn dochter terwijl ze aan het zwemmen was in de zee. Plots doet de reuzen Schnauzer van de familie iets dat de vader niet had verwacht. 

 
Door Sander Nelisse

Online sinds

De zomer komt eraan, de vakanties, de tijd om te reizen en wederom een jaar waar hondenliefhebbers naar stranden trekken daar waar honden nog wel toegestaan zijn. 

Tijdens iedere zomer komt de discussie weer bovendrijven. Waarom zijn honden, op enkele uitzonderingen na, verboden op het strand? 

Een dagje naar het strand met je waakhond

Misschien hebben we daarom deze video gevonden, gefilmd op een hondenstrand, en gepubliceerd op Youtube. De video toont dan honden best vrijgevig kunnen zijn, in tegenstelling tot sommige mensen. 

Het gaat hier om een prive opname van het gezin op het strand. Het is een bewolkte dag. De kleine meid van het gezin heeft besloten dat ze graag wil zwemmen. Het water was ietwat onstuimig met constante golven maar nog niet echt hoge golven. Kortom, nog geen reden om je zorgen te maken. 

Alles over het ras: de Reuze Schnauzer

De Schnauzer houdt het meisje in de gaten

En dan zien we de hond in een keer in actie komen. De Schnauzer lijkt in eerste instantie met het meisje te spelen, maar als de vader dichterbij komt realiseert zich wat er echt aan de hand is. De hond beschermt het meisje. 

In plaats van te spelen op het strand wijkt de viervoeter geen moment van de zijde van het meisje en positioneert hij zichzelf als een soort schild om te voorkomen dat de golven het meisje pijn kunnen doen. 

De video duurt zo'n twee minuten, en het wordt dan duidelijk dat de viervoeter zich zorgen maakt om het meisje en haar daarom wil beschermen. De hond laat haar ook niet verder de zee in gaan. 

Bekijk de video hieronder👇👇👇

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen