Aanbieding

Een wit busje dat wegrijdt van de camera

Een onschuldige foto veranderde in een groot probleem

© Eva Blue / Unsplash

Bestuurder neemt foto van hond langs de weg; hij wist niet dat dit vreselijke gevolgen zou hebben

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Toen de man een bijzonder opvallende hond zag, stopte hij direct om een foto te nemen. Hij wist toen nog niet wat voor gevolgen deze actie zou hebben. 

Brian Bainbridge is stukadoor en brengt vaak tijd door in zijn busje om van de ene naar de andere klus te rijden. Vorige week zag hij een Jack Russell die zo dik was dat hij wel een foto moest nemen. 

Hij realiseerde zich toen nog niet dat zijn acties compleet verkeerd zouden worden opgevat. 

Gevaarlijke hondendief?

Omdat Kyle Bridon, de verzorger van de hond in kwestie, de man foto's zag maken en ten onrechte dacht dat hij een potentiële hondendief was. 

We weten allemaal dat hondendiefstallen momenteel veel voorkomen en Kyle vond het zijn burgerplicht om een foto van het busje te maken en deze op social media te plaatsen om andere honden(h)ouders te waarschuwen dat er mogelijk een dief in het gebied rondrijdt. 

 

Een snel antwoord

Maar de zoon van Bainbridge, Jack, zag de berichten op social media voorbijkomen en reageerde meteen. Hij plaatste een snedige reactie op Facebook waarin stond:

"Hij nam de foto omdat hij er niet over uit kon hoe dik de hond was. Hij is een stukadoor, geen hondendief, en als hij al een hond zou stelen, zou het zeker niet deze dikke zijn."


Het bericht van de zoon is sindsdien viraal gegaan waarbij andere mensen grappigerwijs opmerkten dat je inderdaad een kraan nodig zou hebben om de arme hond te stelen. 

We zijn blij dat het misverstand is opgelost en we hopen dat de pup nu wat meer gaat wandelen nu hij beroemd is en snel wat kilo's kwijt raakt!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen