Aanbieding

Man ziet vreemde hond langs weg en maakt een foto: hij had nooit verwacht dat dit de consequenties waren

Een wit busje dat wegrijdt van de camera dog-wow

Een onschuldige foto veranderde in een groot probleem

© Eva Blue / Unsplash

Toen de man een bijzonder opvallende hond zag, stopte hij direct om een foto te nemen. Hij wist toen nog niet wat voor gevolgen deze actie zou hebben. 

Door Sander Nelisse

Online sinds

Brian Bainbridge is stukadoor en brengt vaak tijd door in zijn busje om van de ene naar de andere klus te rijden. Vorige week zag hij een Jack Russell die zo dik was dat hij wel een foto moest nemen. 

Hij realiseerde zich toen nog niet dat zijn acties compleet verkeerd zouden worden opgevat. 

Gevaarlijke hondendief?

Omdat Kyle Bridon, de verzorger van de hond in kwestie, de man foto's zag maken en ten onrechte dacht dat hij een potentiële hondendief was. 

We weten allemaal dat hondendiefstallen momenteel veel voorkomen en Kyle vond het zijn burgerplicht om een foto van het busje te maken en deze op social media te plaatsen om andere honden(h)ouders te waarschuwen dat er mogelijk een dief in het gebied rondrijdt. 

Een snel antwoord

Maar de zoon van Bainbridge, Jack, zag de berichten op social media voorbijkomen en reageerde meteen. Hij plaatste een snedige reactie op Facebook waarin stond:

"Hij nam de foto omdat hij er niet over uit kon hoe dik de hond was. Hij is een stukadoor, geen hondendief, en als hij al een hond zou stelen, zou het zeker niet deze dikke zijn."
 

Right. Just to get things straight this is the dog me dad took a photo of yesterday so some dope spotted and decided to...

Posted by Jack Bainbridge on Friday, April 30, 2021


Het bericht van de zoon is sindsdien viraal gegaan waarbij andere mensen grappigerwijs opmerkten dat je inderdaad een kraan nodig zou hebben om de arme hond te stelen. 

We zijn blij dat het misverstand is opgelost en we hopen dat de pup nu wat meer gaat wandelen nu hij beroemd is.

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen