Aanbieding

Vrouw vindt hond vastgebonden aan paal met tas ernaast: wat erin zit breekt haar hart

Hond vastgebonden aan paal dog-sad

De aanblik van het eenzaam achtergelaten hondje straat zal de inwoonster van Winsconsin nooit vergeten.

© Kylie Rose Engelhardt / Facebook

Ergens begin in mei vond een vrouw in het Amerikaanse stadje Wisconsin een hondje, vastgebonden aan een brandkraan. Vlak ernaast lag een rugzak en een briefje.

Door Faïrouz Ben Salah

Online sinds

De aanblik van het eenzaam achtergelaten hondje straat zal de inwoonster van Winsconsin nooit vergeten. Het beestje zat vastgebonden aan een brandkraan met een rugzak en briefje waarop stond dat haar familie de zorg niet langer kon opbrengen. Op het briefje stond ook de naam van de hond: "Baby Girl".  Werkelijk hartverscheurend. Voor het geval dat familie van gedachten zou veranderen besloot de vindster nog een uurtje te wachten.  Dat gebeurde niet.  Niemand kwam terug voor de kleine "Baby Girl".

In de rugzak van de hond zat eten, traktaties en speelgoed. Baby Girl's spullen waren zorgvuldig gerangschikt, duidelijk met de gedachte dat het hond aan niets mocht ontbreken. Alles wees erop dat de familie heel erg aan het hondje gehecht was. 

Nieuw leven in opvanghuis

Toen de vrouw begreep dat de familie hun Baby Girl voorgoed had achtergelaten bracht ze het naar een dierenopvangcentrum. Zonder aarzelen ontfermden de verzorgers zich over diertje. Zij hebben een belangrijke boodschap voor andere mensen met huisdieren: bel ons als de verzorging je teveel wordt. 

Niets is tenslotte hardverscheurender dan huisdieren moederziel alleen in het wild achterlaten. 

 

Update: sat outside with her for an hour keeping her warm waiting for someone to come back but no one did. Took her to...

Posted by Kylie Rose Engelhardt on Sunday, May 1, 2022
Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen