Aanbieding

Hond vastgebonden aan paal

De aanblik van het eenzaam achtergelaten hondje op straat zal de inwoonster van Winsconsin nooit vergeten.

© Kylie Rose Engelhardt / Facebook

Vrouw vindt hond vastgebonden aan paal samen met een rugzak: wat erin zit breekt haar hart

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

Ergens begin in mei vond een vrouw in het Amerikaanse stadje Wisconsin een hondje, vastgebonden aan een brandkraan. Vlak ernaast lag een rugzak en een briefje.

De aanblik van het eenzaam achtergelaten bruine hondje op straat zal de inwoonster van Winsconsin nooit vergeten. Het beestje zat vastgebonden aan een brandkraan met een rugzak en briefje waarop stond dat haar familie de zorg niet langer kon opbrengen. Op het briefje stond ook de naam van de hond: "Baby Girl". Werkelijk hartverscheurend. Voor het geval dat familie van gedachten zou veranderen besloot de vindster nog een uurtje te wachten.  Dat gebeurde niet. Niemand kwam terug voor de kleine "Baby Girl".

In de rugzak van de hond zat eten, traktaties en speelgoed. Baby Girl's spullen waren zorgvuldig gerangschikt, duidelijk met de gedachte dat het hond aan niets mocht ontbreken. Alles wees erop dat de familie heel erg aan het hondje gehecht was. 

Nieuw leven in opvanghuis

Toen de vrouw begreep dat de familie hun Baby Girl voorgoed had achtergelaten bracht ze het naar een dierenopvangcentrum. Zonder aarzelen ontfermden de verzorgers zich over diertje. Zij hebben een belangrijke boodschap voor andere mensen met huisdieren: bel ons als de verzorging je teveel wordt. 

Niets is tenslotte hardverscheurender dan huisdieren moederziel alleen in het wild achterlaten. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen