Aanbieding

De gelaarsde kat

Wij zijn verliefd!

© Dreamworks

Deze kat lijkt als twee druppels water op de gelaarsde kat uit Shrek en dat wil je zien! (foto)

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

De kat heet 'Pisco' en veroverde met zijn uiterlijk de harten van meer dan 600.000 volgers.  Hij lijkt namelijk als twee druppels water op de wereld bekende gelaarsde kat uit Sherk. Precies dezelfde gezichtsuitdrukking en ogen! 

Grote ronde ogen en een dikke oranje vacht: meet de lookalike van een van de hoofdpersonen uit de film 'Shrek'. Voor Pisco valt je als een blok.  

De 'reality' versie van de gelaarsde kat

De 'real life' versie van Puss in boots uit de filmreeks Sherk is een Britse korthaar die in New York woont.  Hij is te bewonderen op Instagram. Met zijn grote ogen en onschuldigde blik is Pisco the cat het evenbeeld van de tekenfilmheld, deels gebaseerd op Zorro. 

pisco cat el gato con botas shrek
Lijken ze op elkaar of niet?
pisco_cat / Dreamworks 
Alles over het kattenras: de Britse Korthaar

Volgers willen meer!

Zijn volgers kijken elke dag reikhalzend uit naar nieuwe foto's van het icoon. "In het begin was Pisco wat timide, maar het lijkt alsof hij door het account steeds meer zelfvertrouwen krijgt," laat zijn verzorger weten. 

Bij het zien van foto's smelten de harten van zijn fans helemaal weg. Vaak delen delen de verzorgers grappige foto's waarop het diert poseert in schattige kostuums. Op andere kiekjes zie je hem knuffelen met een familielid. 

Fans willen meer en beginnen zelfs te roepen om merchandising.  "Ik wil een Pisco cat T-shirt voor Kerstmis", valt op tussen de commentaren op Instagram.. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen