Aanbieding

kat neemt iets mee naar huis
© Megan Christian (SWNS) / grimbsbytelegraph.co.uk

Kattenverzorgster volledig verbaasd wanneer ze begrijpt wat haar kat heeft meegebracht

Door Kaami Kanje

Online sinds

Dat haar gekruiste kat Monkey graag dingen mee naar huis brengt, is haar verzorgster bekend. Maar deze keer kan Megan Christian het echt nauwelijks geloven.

De één jaar oude gekruiste kat Monkey, die in Engeland woont, heeft een wat aparte voorkeur die haar baasje Megan Christian (33) al kent. Toch stond ze in september even met haar mond vol tanden.

Deze keer had Monkey namelijk een klein fortuin mee naar huis genomen - in de vorm van een kraslot. Op de een of andere manier had ze het winnende lot tijdens een van haar avonturen gevonden en meegebracht voor Megan!

Transformeer je huisdier in een kunstwerk!
Ja, ik wil het proberen!

"Serieus? Een winnend kraslot?"

Monkeys baasje kan haar onverwachte geluk nauwelijks bevatten toen de kat met het kraslot thuiskwam. "Ik dacht alleen maar: 'Serieus, een winnend kraslot?'" vertelt ze enthousiast in een gesprek met de lokale krant *Grimsby Telegraph*.

Het is weliswaar "maar" een winst van 10 pond (omgerekend 11,94 euro), maar toch! En wie weet wat er nog komt, want het jonge katje van de 33-jarige Megan heeft ongetwijfeld nog meer verrassingen in petto.

Monkey staat er namelijk om bekend regelmatig met de gekste vondsten thuis te komen – van een kant-en-klaarmaaltijd tot een pak koffie en zelfs kip van KFC. Je zou bijna denken dat Monkey op een geheime missie is om het dagelijkse leven van haar baasje wat op te fleuren. Elke dag vraagt Megan zich opnieuw af wat haar kat deze keer weer mee naar huis zal nemen.

Schatten van een bijzondere soort

Monkey's verzameling begon zes maanden geleden, toen ze een stekker naar huis bracht. De volgende vondst was een speen – een ware schat voor kattenliefhebbers! Ze heeft zelfs een pluchen augurk meegenomen. Megan noemt het lachend haar "troostaugurk".

Megan bewaart alle vondsten in een doos. Met de winst van het kraslot wil ze iets leuks voor Monkey kopen – misschien een nieuwe krabpaal.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen