Aanbieding

Kitten ziet zichzelf in de spiegel

Hé, wat is dat nou?

© YouTube / storyful

Kleine kat kijkt in de spiegel: haar reactie bezorgt meer dan 5 miljoen mensen een lach (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Onbewust verkent deze kitten het bed, totdat zijn blik plotseling op de spiegel valt. En wat hij daar ontdekt, kan hij in eerste instantie nauwelijks geloven.

Een verrassende ontdekking

"Wat in hemelsnaam is dat?"

Het lijkt alsof deze kat, genaamd Mimo, zich afvraagt wat er aan de hand is wanneer hij zijn puntige oren in de spiegel ziet. Duidelijk verrast door de ongebruikelijke uitstulpingen op zijn hoofd, tikt de Scottish Fold met zijn poot tegen zijn oorschelpen. Steeds weer wrijft hij over de delicate oortjes, als zou hij niet kunnen geloven dat ze echt daar horen.

 

Wat gaat er door de kat heen?

De grappige video heeft op YouTube al meer dan 5,6 miljoen mensen enthousiast gemaakt. In de reacties komen steeds meer suggesties naar voren over hoe deze komische scène tot stand is gekomen en waarom de kat zo verrast reageert:"Plot twist: Het is een mens die net ontdekt dat hij in een kat is veranderd!"

Een andere gebruiker verplaatst zich in het katje en schrijft: "Verdorie, geen wonder dat mensen altijd zeggen hoe schattig ik ben. Ik ben echt schattig!"

 


Ook al lijkt deze kitten zich af te vragen wat hij met zijn oren moet doen, zijn oortjes zijn in werkelijkheid uiterst belangrijk voor viervoeters: ze zijn een essentieel communicatiemiddel in de lichaamstaal van katten.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen