Aanbieding

Het reservewiel op de aanhanger

De politieagenten kunnen hun ogen niet geloven tijdens de controle.

© Facebook / Polizei Westhessen

Agenten onderzoeken reservewiel van auto: ze kunnen niet geloven wat erin zit

Door Kaami Kanje

Online sinds

Via een noodoproep alarmeert een automobiliste de agenten. Wanneer ze tijdens de controle het vastgebonden reservewiel zien, lopen de rillingen over hun rug.

 

Dit zal deze agenten gegarandeerd voor altijd bijblijven! Want wat ze in het reservewiel vinden dat op de aanhanger van het voertuig is vastgebonden, is boven hun verstand. Wie komt op zoiets?

Een automobiliste had de noodoproep gedaan en de politie om hulp gevraagd, waarna de agenten de auto hebben aangehouden. Het rapport van de vrouw leek ongelooflijk, maar ter plaatse blijkt dat het overeenkomt met de feiten. Iemand had een rugzak in het reservewiel op de open aanhanger gestopt – daarin bevond zich een puppy. Tot overmaat van ramp waren zowel de hond als de band ook nog eens extra vastgebonden!

Transformeer je huisdier in een kunstwerk!
Ja, ik wil het proberen!

Puppy in het reservewiel – omdat hij moet overgeven

De verklaring van de bestuurder maakte het ongelooflijke voorval zelfs nog ongelooflijker:

"De vier maanden oude puppy zou constant in de auto hebben moeten overgeven.“

Daarom had de bestuurder het dier in het reservewiel gestopt en zo vervoerd – en dat al maar liefst twee uur lang! Maar dat is nog niet alles: Aangezien het een rit naar België was, zou de marteling dus eigenlijk nog verder zijn gegaan als de politie niet had ingegrepen. 

Twee dierenexperts, die speciaal waren opgeroepen, stelden vast dat de jonge hond in slechte gezondheid verkeerde. Ze brachten hem rechtstreeks naar een dierenkliniek, waar hij opgenomen werd.

Tegen de bestuurder zijn nu juridische stappen ondernomen.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen