Aanbieding

Achtergelaten hond voor een asiel

Een hond op zoek naar een gezin

© Priest River Animal Rescue / Facebook

Hond vastgebonden voor het asiel: zijn baasje neemt walgelijke beslissing wanneer het asiel contact opneemt

Door Kaami Kanje

Online sinds

Geconfronteerd met deze verlating slaagden de vrijwilligers van dit asiel in Idaho erin om contact op te nemen met de familie van deze arme hond.

Enkele dagen geleden ontdekten vrijwilligers van de organisatie "Priest River Animal Rescue" tot hun verbazing een achtergelaten Border Collie voor het asiel.

Het dier was vastgebonden en zijn waterbak stond op de grond. Hij was duidelijk doodsbang door deze situatie waar hij niets van begreep.

"Dit is niet juist!"

Nadat de woede was weggeëbd en de hond gekalmeerd was, besloten de vrijwilligers om contact op te nemen met de eigenaars van de hond, die ze konden traceren dankzij de identificatie van het dier. Helaas gaf de eigenaar meteen aan dat hij zijn hond niet terug zou nemen en bevestigde hij dat hij hem definitief wilde achterlaten.

 

 

Buddy is nu in handen van de vrijwilligers van het asiel, waar hij zorg en liefde krijgt om deze verlatingsangst te overwinnen. Hij staat nu klaar om zijn nieuwe levenslange familie te ontmoeten.

Speels, knuffelig en zeer actief, deze hond zal een dynamisch gezin nodig hebben dat tijd voor hem wil vrijmaken.

Laten we ook benadrukken dat wanneer men niet voor een dier kan of wil zorgen, het van het grootste belang is om de juiste stappen te zetten en het niet zomaar in de natuur achter te laten.

Helaas is het niet mogelijk Buddy te adopteren aangezien hij erg ver weg is, maar er zijn genoeg honden dichter bij huis die een huis zoeken! Adopteer jij een hond?

Is jou hond Verlegen of juist niet? Doe de Test!

Doe hier de test!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen