Aanbieding

Hondenverzorger Petru Ivanov en Beagle Pablo
© Privat / bild.de

Zijn Beagle verdwijnt plotseling, maar dan wordt alles nog erger

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een korte boodschap eindigt voor een 34-jarige in een emotionele nachtmerrie. Zijn hond is verdwenen! Maar de waarheid is nog veel schokkender.

Op 6 september wil Petru I. (34) snel een paar boodschappen doen in het winkelcentrum in Hamburg. Zoals gebruikelijk bindt hij zijn tweejarige Beagle Pablo voor de supermarkt vast, in de veilige veronderstelling hem snel weer te zien.

Maar als hij na slechts tien minuten terugkomt, breekt zijn hart: Pablo is verdwenen! Een beveiliger vertelt de hondeneigenaar dat een man met een kind de Beagle simpelweg op heeft gepakt en heeft meegenomen. Maar op dat moment kon nog niemand vermoeden wat er werkelijk achter de verdwijning van Pablo schuilging.

Transformeer je huisdier in een kunstwerk!
Ja, ik wil het proberen!

Hondendiefstal: een mysterieuze telefoontje verandert alles!

“Ik begreep de wereld niet meer", herinnert Pablo's verzorger zich met tranen in zijn ogen. Hij alarmeert onmiddellijk de politie, verspreidt flyers en plaatst een vermissingsmelding op Facebook. Ook zoekt hij urenlang met de fiets in de omgeving, in de hoop zijn Beagle ergens te vinden. Maar de intensieve zoektocht blijft zonder resultaat.

Maar de echte schok komt pas dagen later. Plotseling gaat de telefoon van Petru af. Aan de andere kant van de lijn is er een man die begint over het verdwijnen van Pablo – en iets schokkends eist. De beller eist 5000 euro losgeld!

En dat is nog niet alles. Wanneer de 34-jarige hondenverzorger zegt dat hij niet zoveel geld heeft, dreigt de mysterieuze man: “Anders breng ik hem naar de Chinees."

De politie doet onderzoek – en Pablo's verzorger blijft hopen

Verstoord en zonder te weten of het echt de ontvoerder is, probeert Petru verder te praten met de beller. Maar hij hing gewoon op. Sindsdien maakt de hondenverzorger zich veel zorgen om zijn Pablo.

De politie heeft inmiddels een onderzoek naar diefstal ingesteld en onderzoekt de zaak. De zoektocht naar Pablo gaat onverminderd door, maar tot nu toe zijn er geen concrete aanwijzingen over waar de Beagle zich bevindt of of de beller daadwerkelijk de ontvoerder was. Er zijn al twee tips bij de politie binnengekomen, maar het raadsel rond Pablo's verblijf blijft onopgelost.

Pablo is mijn beste vriend

Voor Petru is de tijd sinds de verdwijning van zijn hond ondraaglijk. "Pablo is mijn beste vriend. We zijn de laatste twee jaar nooit van elkaar gescheiden geweest”, vertelt hij verdrietig in een gesprek met bild.de. Zijn grootste angst: dat Pablo in de handen van de verkeerde mensen is en misschien niet het voer krijgt dat hij gewend is. “Hij is erg kieskeurig, ik geef hem regelmatig vers vlees", legt de 34-jarige bezorgd uit. Maar hij geeft de hoop niet op. 

We hopen dat Petru zijn lieve hond snel terug krijgt!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen