Aanbieding

Labrador die blaft in de sneeuw
© Grisha Bruev - Shutterstock

Agenten volgen een hysterisch blaffende Labrador en zijn geschokt door wat ze aantreffen

Door Kaami Kanje

Online sinds

Soms is de band tussen huisdier en verzorger zo sterk dat je in staat bent alles voor hen te doen – en vice versa. Dat geldt zeker voor Samantha en haar verzorger!

Het was midden in de winter dat een 84-jarige man uitgleed en in een beek viel terwijl hij zijn hond uitliet.

Labrador leidt agenten naar oudere verzorger

De oudere man kon niet staan, maar probeerde te schreeuwen om de aandacht van zijn buurman te krijgen. Na een tijdje waarschuwde de buurman het York County Sheriff’s Office dat er iemand in de nabijgelegen bossen aan het schreeuwen was.

Toen de agenten voor het eerst aankwamen, wisten ze niet precies waar ze naar zochten en waar ze de zoektocht moesten beginnen. Maar Samantha, de Labrador van de oudere man, verscheen en begon onophoudelijk te blaffen. Ze probeerde de aandacht van de agenten naar de beek te trekken, waar haar verzorger in was gevallen.

Samantha de heldin

Na slechts een paar minuten konden de agenten de oudere man vinden en naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis brengen, waar hij behandeld kon worden voor onderkoeling.

Als het niet voor zijn trouwe hond Samantha was geweest, had hij het misschien niet overleefd. Goed gedaan, Samantha! Wat een heldin!

Bekijk ook: Hond zakt door het ijs: wat zijn verzorger doet is indrukwekkend (video)

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen