Aanbieding

Duitse herder

Herschel is eindelijk vrij!

© Rocki Kanaka / YouTube

Na jaren van gevangenschap ziet Herschel de oceaan: een moment dat zijn leven heeft veranderd (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Herschel heeft eindelijk zijn eerste echte dag van vrijheid beleefd. Een ervaring die iedereen heeft ontroerd die zijn verhaal heeft gevolgd.

Het leven van de Duitse herder Herschel werd getekend door mishandeling en isolatie. Hij was jarenlang opgesloten in een tuin, vastgebonden aan een ketting zonder ooit liefde of aandacht te ontvangen.

Ondanks twee mislukte adoptiepogingen veranderde zijn lot dankzij de organisatie Found Animals, die besloot hem een nieuwe kans te geven en het leven te geven dat hij verdiende.

Een verleden van mishandeling en mislukte adopties

Het grootste deel van zijn leven werd Herschel gedwongen vastgebonden in een tuin te leven, zonder ooit genegenheid te ontvangen.

Zijn tanden waren versleten door herhaalde pogingen om zich te bevrijden van de ketting die hem gevangen hield.

Ondanks zijn redding werd Herschel twee keer geadopteerd, maar beide gezinnen brachten hem terug naar het asiel omdat ze niet in staat waren om aan zijn speciale behoeften te voldoen.

Een nieuw leven en de ontdekking van de oceaan

Dankzij de inzet van Found Animals en de generositeit van een vrijwilliger heeft Herschel eindelijk een familie gevonden die onvoorwaardelijk van hem houdt.

Maar voordat hij zijn nieuwe huis bereikte, kreeg hij een onvergetelijke dag aangeboden: hij probeerde voor het eerst een traktatie, had plezier met spelen in de sneeuw en beleefde de opwindende ervaring om naar de oceaan te rennen.

Zijn overweldigende vreugde raakte het hart van iedereen die het voorrecht had om dat moment mee te maken.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen