Aanbieding

Hulphond helpt verzorger
© serviceaussiebailey - TikTok

Trouwe hulphond overtreedt keukenregels om het leven van zijn verzorger te redden (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het indrukwekkende moment waarop een slimme hulphond alles op alles zet om zijn baasje te helpen is viraal gegaan en heeft iedereen verbaasd met zijn indrukwekkende levensreddende vaardigheden.

Katie Graham lijdt aan ernstige medische problemen, waaronder het Posturaal Tachycardie Syndroom (PoTS), waarbij de hartslag van een persoon snel stijgt.

Levensreddende metgezel

Katies hulphond Bailey is getraind om te voelen wanneer haar hartslag stijgt voordat ze flauwvalt en haar te waarschuwen, zodat ze in een veilige positie kan gaan liggen. De Australische Herder zal dan diepe druktherapie op Katie uitvoeren om haar hartslag te verlagen en de bloedcirculatie te stimuleren om haar wakker te houden. De slimme hond haalt haar medicijnen, voedsel, water, deken en telefoon. In feite lijkt hij altijd te weten wat ze nodig heeft zonder dat ze het hoeft te vragen.

Bailey is altijd aan Katies zijde, klaar om alles te doen waarvoor hij getraind is. Maar soms doet hij dingen die niet in zijn training stonden. Katie heeft een voorbeeld van dit gedrag op video vastgelegd.

 

Vastberaden hond

Katie was bezig met afwassen toen Bailey merkte dat haar hartslag steeg en ze mogelijk zou flauwvallen. Hij drong er onmiddellijk bij haar op aan om te gaan zitten en haalde haar telefoon van het aanrecht, zodat ze hulp kon inroepen. Vervolgens ging hij terug naar de keuken om haar medicijnen te halen, maar deze lagen te ver achter op het aanrecht voor hem om te bereiken.

Hij weet dat hij niet op het keukenaanrecht mag komen. Maar de hond was vastbesloten om Katie te helpen, dus sprong hij op het aanrecht en pakte haar medicijnen. Daarna bracht hij de medicijnen naar haar toe, ging naar de koelkast, opende deze en haalde een fles water om haar medicijnen mee in te nemen.

Hier is de ongelooflijke video van Bailey die zijn baasje helpt:

Trots deelde Katie de video van Bailey die alles op alles zet om haar te helpen. De video kreeg veel reacties van mensen die onder de indruk waren van Bailey's enorme liefde voor zijn eigenaar en zijn vastberadenheid om haar te helpen, wat er ook voor nodig is.

Goed gedaan, Bailey!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen