Aanbieding

katten

Kitten maakte een moeilijke start, gelukkig schiet de andere kat in huis te hulp

Door Kaami Kanje

Online sinds

Dit kleine katje had wat moeite om zich aan te passen aan zijn nieuwe familie. Maar toen kwam zijn kattenvriend te hulp.

Dit kleine katje, genaamd Oreo, heeft een lange weg afgelegd. In een video op Instagram deelde zijn baasje de ontwikkeling van haar kitten.

Liefde om de situatie te verhelpen

Zijn huisdier was bij hun ontmoeting niet de meest 'knuffelige'. En dat is nog zacht uitgedrukt. De eerste dagen in zijn nieuwe huis waren intens voor de eigenaren. Oreo bleef maar sissen of weglopen.

Na verloop van tijd begon de zwart-witte kat echter volledig te veranderen. Het dier kwam steeds dichterbij de mensen en liet zichzelf zelfs aaien.

Deze verandering is te danken aan zijn relatie met de andere kat in het gezin, Newt. Uiteindelijk slaagde deze laatste erin de nieuwkomer te socialiseren.

"Oh mijn God! Het was zo'n geweldig moment! We wisten dat ze het kon doen! Alle geduld, hoop en liefde die we haar hebben gegeven, waren het waard! Dank aan Newt die haar heeft geholpen zich veilig te voelen bij haar nieuwe menselijke familie," vertelde de eigenaar van de katten aan Newsweek.

 

De video, is meer dan 1 miljoen keer bekeken op Instagram:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen