Aanbieding

De puppy's in de doos

De puppy's werden in een doos achtergelaten

© Belle Peña / Facebook

Ze vinden 5 zwerfpuppy's op een middelbare school: een doos met een brief geeft hun alle uitleg

Door Kaami Kanje

Online sinds

Er zijn plotseling puppy's uit het niets opgedoken op deze middelbare school.

Verrassende ontdekking op de middelbare school van San Marcos in Texas (VS). Op 13 juni 2024 ontdekt Yolanda, een docente van de school, een aantal puppy’s voor het gebouw terwijl ze naar haar werk gaat.

De puppy’s lijken uit het niets te komen en willen zich meteen met haar verbinden. Yolanda beseft al snel dat de puppy's alleen en in gevaar zijn buiten. Ze besluit haar collega, Belle Peña, te waarschuwen en na de situatie te analyseren, begrijpen de twee vrouwen snel dat het om een achtergelaten nest gaat. Een grote aanwijzing was voor de school achtergelaten.

 

Een doos met een briefje

Buiten het gebouw ontdekten Yolanda en Belle een doos met een briefje: “Het asiel wilde ze niet aannemen. Wij kunnen niet voor hen zorgen. Hun oorspronkelijke verzorger wilde van hen af. We zijn ervan overtuigd dat jullie hen kunnen helpen. Sorry.”

Hoewel het onduidelijk was waarom de schrijver van dit briefje de middelbare school had gekozen als ideale plek om de honden achter te laten, had hij in ieder geval geen voorzorgsmaatregelen genomen voor de veiligheid van de dieren die al enige tijd uit de doos waren ontsnapt.

Gelukkig werden de 5 puppy’s snel in veiligheid gebracht binnen de school en verschillende medewerkers van de school hebben de zorg op zich genomen om hun water te geven en hen te laten rusten. De puppy’s waren behoorlijk mager en leken niet het beste begin van hun leven te hebben gehad.

Omdat het duidelijk niet mogelijk was om de puppy’s op school te houden, werd het lokale asiel ingeschakeld om voor de dieren te zorgen.

 

Onder naar het asiel, besloot een lerares om één van de puppy’s te adopteren. Een andere medewerker van de school had echter veel moeite met het idee dat de andere vier kleine honden misschien in een kennel zouden eindigen. Maar toen de medewerker van het asiel aankwam om de dieren op te halen, luisterde ze alleen naar haar hart en besloot ze als gastgezin te fungeren voor de overgebleven puppy’s.

Sindsdien zijn ze in topvorm, hebben ze de ontbrekende grammetjes weer aangesterkt en wachten ze ongeduldig op hun gezinnen.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen