Aanbieding

Een doos luiers met daarin een achtergelaten puppy

Een nieuwe verlating...

© West Side Cat Rescue / Facebook

Puppy achtergelaten in een doos pampers: een goedhartige ziel redt zijn leven

Door Kaami Kanje

Online sinds

De arme puppy zocht alleen maar wat troost en liefde.

Frankie is een Pitbull-puppy wiens verhaal begon in een doos met luiers. In april werd Frankie achtergelaten in de doos, aan de kant van de weg gegooid in Buffalo, New York.

Gelukkig zag iemand Frankie en besloot hem te redden.

Een geslaagde reddingsactie

Een paar weken geleden merkte een zakenman tot zijn verrassing een puppy op in een doos luiers die achtergelaten was in de natuur, recht tegenover zijn werkplek. Hij besloot het dier te helpen door contact op te nemen met de "West Side Cat Rescue" organisatie.

Toen Jamie Mulligan, oprichter van West Side Cat Rescue, het telefoontje ontving, begreep ze dat het waarschijnlijk geen toeval was dat Frankie voor het bedrijf was achtergelaten

Frankie werd snel ondergebracht, maar er ontstond een nieuw probleem: de opvangcentra zaten al vol en niemand wist wat te doen met de vele Pitbulls die elke week achtergelaten werden. Pitbulls die niemand wil adopteren...

Na een bezoek aan de dierenarts en het aanschaffen van benodigdheden, moest er een oplossing gevonden worden voor Frankie.

 

 

Een nieuw thuis

Het was uiteindelijk de dochter van Jamie Mulligan die besloot om een thuis te bieden aan Frankie, die nu Percy wordt genoemd. Een nieuwe naam voor een nieuw leven voor de schattige viervoeter die snel zijn plek vond in zijn nieuwe tijdelijke thuis.

Naarmate de dagen verstreken, versterkten de banden tussen Percy en de dochter van Jamie zich. Zozeer zelfs dat de jonge vrouw besloot om de puppy niet meer te verlaten en hem een thuis voor het leven te bieden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen