Aanbieding

Man en hond in de auto
© Eric Jalbert / Facebook

Verzorger stelt zijn hond een vraag: zijn reactie maakt miljoenen mensen aan het lachen (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Dit moment is gewoonweg geweldig! Want deze slechts enkele seconden durende video laat zien: ze zitten helemaal op dezelfde golflengte!

"Mijn hond is menselijk" - dat is voor verzorger Eric Jalbert een feit geworden na dit moment. En als toeschouwer kun je dat alleen maar beamen na het zien van de gekke reactie van zijn hond: hij heeft helemaal gelijk!

Eric en zijn hond zitten samen voorin in de auto. Het lijkt erop dat ze samen nadenken over wat ze hierna gaan doen. Dan krijgt Eric een idee en stelt de cruciale vraag - en zijn hondenmaatje laat overduidelijk zien wat hij ervan vindt.

 

Honden zijn eigenlijk ook gewoon mensen

"Heb je ook zin in een ijsje?" vraagt de hondenverzorger aan zijn aandachtige viervoeter. Die lijkt echt een moment te zitten en zorgvuldig de voor- en nadelen af te wegen. Alsof hij precies begrijpt waar het hier om gaat.

 

Vervolgens steekt Eric zijn vuist uit naar de hond, zoals vrienden dat doen - en de hond slaat toe! Hij legt zijn poot op de vuist en geeft daarmee aan: "Geweldig idee, maat! Laten we gaan!"

Duizenden Facebook-gebruikers zijn super enthousiast over deze reactie. Het is immers het beste bewijs dat honden ook gewoon mensen zijn. Geweldig!

Kijk hier naar de grappige video:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen