Aanbieding

Golden Retriever-hond eet ijs

Deze hond kan maar moeilijk afscheid nemen van zijn bak met ijs.

© @Duggthegoldendog - TikTok

Hij trakteert zijn Golden Retriever op ijs: zijn reactie is hilarisch (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Deze Golden Retriever is niet van plan zijn bakje ijs op te geven, tot grote vreugde van veel internetgebruikers en hondenliefhebbers!

In de zomer is er niets beter dan een lekker ijsje om even af te koelen. Op TikTok heeft gebruiker Duggthegoldendog een grappige video gepost met zijn hond in de hoofdrol. 

De video, die meer dan 1,4 miljoen keer is bekeken, laat een Golden Retriever zien die weigert zijn ijsje op te geven!

Handen af van mijn ijsje!

Dugg's verzorger zag dat zijn harige vriend niet in staat was om het resterende ijsje op de bodem van het bakje te eten, dus besloot hij te helpen.

Hij had absoluut niet verwacht dat zijn harige vriend categorisch zijn hulp zou afwijzen en het ijsje tussen zijn tanden zou klemmen!

Zoals zijn verzorger in de bijschrift van de video schreef, "Hij laat zich niet helpen omdat hij denkt dat we het van hem afpakken".

@duggthegoldendog Savoring #goldenretriever #dogeatingicecream #puppy #dog #goldenretrieverpuppy #dogoftiktok #funnydog #funnyvideo #dogtreat #icecream #dairyqueen #familydog ♬ got nothing in my brain - user101010101010*-*

Leuke reacties

Zoals vaak gebeurt, hebben veel internetgebruikers plezier gehad met het reageren op de video: "Hé, hij bewaart het voor later!", zei er een schertsend.

Een ander leende woorden uit aan Dugg, die leek te willen zeggen "Nee, het is van mij!".

Hoewel het niet dramatisch is als Fido wat ijs likt, is het goed om te weten dat honden zuivelproducten moeilijk kunnen verteren.

Ons advies is: als je je huisdieren wilt verwennen, kies dan liever voor ijsrecepten die speciaal voor hen zijn gemaakt!

Lees ook: 
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen