Aanbieding

Bewakingsvideo filmt het moment waarop een hondentrimster haar ware gezicht laat zien (video)

Bewakingsvideo filmt het moment waarop een hondentrimster haar ware gezicht laat zien (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het is een ongelofelijke vertrouwensbreuk! Deze videobeelden onthullen het schokkende misbruik van een hond door een hondentrimster.

De 31-jarige vrouw uit West-Australië is aangeklaagd voor wreedheid tegenover een Shih Tzu genaamd Ruffy. Bij veroordeling kan ze een boete van $7.500 krijgen, wat ongeveer €6.900 is.

De hondentrimster werd betrapt door schokkende beelden van een bewakingscamera. Toen een verzorgster haar hondje Ruffy weer ophaalde, was ze diep geschokt door de toestand waarin Ruffy verkeerde.

 

Klant geschokt over de toestand van haar hond

In plaats van zijn verzorgster vrolijk kwispelend en fris verzorgd na het trimmen te verwachten, kan Ruffy nauwelijks op zijn poten staan omdat ze zo erg trillen. Zijn gezicht is bedekt met bloed vanwege een oogletsel. De verzorgster kan niet geloven wat ze ziet.

De beelden van de bewakingscamera tonen wat er is gebeurd. De hondentrimster sloeg kleine Ruffy herhaaldelijk op zijn hoofd en trok hem brutaal aan zijn oren!

Ernstige gewelduitbarsting van de hondentrimster!

Het incident escaleert wanneer de hondentrimmer de steeds onrustiger wordende Ruffy gewelddadig op de grond gooit en met haar lichaamsgewicht neerhoudt. Ruffy's wanhopige geblaf en zijn pogingen om aan de pijnlijke greep te ontsnappen, lijken de vrouw alleen maar meer geweld aan te moedigen.

Uiteindelijk sleept ze de hond aan de lijn weg, terwijl zijn poten hulpeloos in de lucht bengelen, en gooit hem ruw in een van de kooien.

Hondenverzorgers moeten waakzaam zijn

Voor Kylie Green, inspecteur van de dierenbeschermingsorganisatie RSPCA in West-Australië, is het incident een ernstige vertrouwensbreuk. "Dierenbezitters vertrouwen erop dat de persoon die ze betalen voor de zorg van hun hond professioneel handelt en hun hond vriendelijk en zorgzaam behandelt."

 

Het onderzoek loopt nog. De RSPCA roept alle hondenverzorgers op om waakzaam te blijven en verdachte handelingen te melden om andere honden dit soort situaties te besparen.

Kijk hier naar de beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen