Aanbieding

Hondentrimster met Husky

Video van hondentrimster maakt miljoenen kijkers sprakeloos!

Door Kaami Kanje

Online sinds

Ongelooflijke 8,4 miljoen keer is de video al bekeken - binnen slechts twee dagen! Bij wat hier gebeurt, valt ieders mond open van verbazing.

Al de eerste beelden van de video, die op 26 mei door @picturesfolder op het kanaal "non aesthetic things" werd gepost, zorgen voor verwarring. Wat is hier aan de hand? En vooral: wat is de hondentrimster van plan?

De trimster draagt een groen net op haar hoofd, bijna alsof ze een boodschappentas heeft opgezet. Maar hier kan ze nog doorheen kijken. Vervolgens begint ze de Husky, die in een badkuip staat, te verzorgen - en dan wordt alles duidelijk!

Hondentrimster met net op het hoofd

Met behulp van een gecombineerde scheermachine en stofzuiger begint ze de Husky te ontharen. Op zich niets bijzonders, maar in dit geval zijn de gevolgen verbluffend. Plotseling staat de trimster in een soort sneeuwstorm - maar dan met huskyvacht!

De hondenharen zijn overal: op de grond, op de twee meter hoge scheidingswand, op de hondentrimster en natuurlijk ook in de badkuip. Lachend haalt de vrouw een gigantische pluk vacht uit de badkuip, bijna zo groot als een medicijnbal!

Werkkleding van een bijzondere soort

Dan valt het de kijker als vanzelf (natuurlijk!) waarom de vrouw zich voor de zekerheid liever de netzak over het hoofd heeft getrokken. Alleen zo heeft ze überhaupt een kans om het overzicht te behouden.

Sommige beroepen brengen echt hun eigen uitdagingen met zich mee!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen