Aanbieding

Nederlandse voetbalhond

Nederlanse spelers en hun honden

EK 2024: Dit zijn de honden van onze Oranje-spelers!

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

De Oranje-spelers maken momenteel furore op het EK in Duitsland. Wat maakt hen zo sterk? Zijn het de spelersvrouwen, of toch iets anders?

Veel Oranje-spelers hebben niet alleen een knappe partner aan hun zijde, maar ook een trouwe viervoeter die hen gezelschap houdt. Misschien komt het voor sommigen als een complete verrassing maar een aantal van de Oranje-spelers blijken echte fans te zijn van viervoeters. 

We gaan een kijkje nemen welke honden bij welke spelers horen.

Matthijs de Ligt en zijn hond Leo

Verdediger Mathijs de Ligt stapte kort voor het EK in het huwelijksbootje met Annekee, dochter van de voormalige voetballer Keje Molenaar. Tijdens hun huwelijksfeest kregen ze een bijzonder cadeau: een hond genaamd Leo.

"We hadden al twee honden, Luna en Bella, die we in Italië hebben geadopteerd," deelt Annekee in Vogue. "We wonen in München, dicht bij de rivier de Isar, en hebben een grote tuin waar de honden vrij kunnen rondrennen. Met de komst van Leo hebben we er een nieuw familielid bij, wat deze speciale dag nog onvergetelijker maakt!"
De twee hebben onder andere een Duitse herder, een hond die prima past bij de verdediger Matthijs de Ligt, vinden wij.

Frenkie de Jong en zijn hond Jagger

Door een blessure kan Frenkie de Jong helaas niet deelnemen aan het EK, maar hij blijft zijn team aanmoedigen vanaf de zijlijn. "Ik ben verdrietig en teleurgesteld dat ik het EK niet kan spelen, maar ik steun ons team vanaf de zijlijn. Let's go boys," schreef hij op Instagram.

In deze moeilijke tijden vindt Frenkie troost bij zijn hond Jagger, een Cockapoo een mix tussen een Cocker-Spaniel en een Poedel. Hoewel hij aanvankelijk geen huisdier wilde, wist zijn vrouw Mikkie hem te overtuigen. Jagger heeft zelfs een eigen Instagramaccount: @jaggerdejongfp.

 

Tijjani Reijnders en zijn hond 

Middenvelder Tijjani Reijnders speelde een glansrol in de eerste EK-wedstrijd van het Nederlands elftal. Hij woont samen met zijn vrouw Marina in Milaan, waar hun trouwe hond altijd op hem wacht. Wij weten het niet helemaal zeker, maar we gokken dat de hond van Tijjani Reijnders een Pomeriaan is.

Jerdy Schouten en zin hond Monty

De schattige hond Monty leidt een luxeleven. Monty, een Mini Golden Doodle ging samen met zijn baasjes, middenvelder Jerdy Schouten en zijn vrouw Kirsten, op vakantie naar Italië.

Joey Veerman  en zijn hond Dollie

Dollie, het hondje van Joey Veerman en zijn vriendin Chantalle, heeft ook een goed leven. Hij gaat vaak mee op uitstapjes en mag af en toe zelfs het voetbalveld verkennen. En net als de hond van Jerdy Schouten heeft ook Joey Veerman een Mini Golden Doodle. 

Daley Blind en zijn hond Boblee

Verdediger Daley Blind heeft het goed voor elkaar: een succesvolle voetbalcarrière, een gelukkig huwelijk, twee kinderen (en een derde op komst) én lieve Boblee, een Pomsky, die het gezin compleet maakt. 

Cody Gakpo en zijn hond LouLou

Aanvaller Cody Gakpo en zijn vriendin Noa zijn grote dierenvrienden. Ze hebben hun hart verloren aan de knappe LouLou, een Labradoodle, die in trek schijnt te zijn bij vele spelers. Wellicht omdat ze zo weinig haar verliezen?

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen