Aanbieding

De kat moet een injectie krijgen
© Midjourney / KI

Kat vecht zo hevig bij de dierenarts dat per ongeluk de assistente verdoofd wordt

Door Kaami Kanje

Online sinds

En hop, daar gebeurde het al! Het katje leek die dag duidelijk geen zin te hebben in de geplande operatie - met onverwachte gevolgen.

De zaak lijkt letterlijk uit de hand te zijn gelopen. In Altenstadt in Beieren had een assistente op 7 juni 2024 een verrassende ervaring door een nogal onwillige huiskat.

Het katje was eigenlijk die vrijdag voor een operatie in de dierenartspraktijk. Maar blijkbaar had het katje helemaal geen zin in de verdoving. Ze verzette zich zo heftig dat de spuit uiteindelijk de dierenartsassistente trof.

De verdovingsspuit treft de spreekuurassistente

Hoe dit precies is gebeurd, is tot nu toe niet bekend. Volgens het politiebericht van Neustadt/WN klaagde de dierenartsassistente na het incident over duizeligheid. Ze werd naar het ziekenhuis in gebracht.

Wint de kat op punten? "Of de kat daarna nog geopereerd is, is niet bekend bij de politie," staat ook in het rapport vermeld.

Misschien heeft het katje nog wat extra bedenktijd gekregen en is er uit voorzorg een nieuwe afspraak gemaakt. Het kan echter zijn dat de spreekuurassistente die dag vrij neemt...

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen